Posiadam ową konsole i chcę ją w jakiś sposób przerobić ale ten model ma mało opcji na przeróbke więc co mam zrobić by działały mi nie orginalne gry ?
Pomaluj farbą w spreju, albo przyklej jakieś naklejki i będzie przerobiona...
Hmm... magiczna płyta? Z tego co pamiętam to na allegro do 40zł da sie kupić
[Edit] - sprawdziłem to jednak są po 75zł, a nie 40zł, ale to wersja 3.8 więc starsze byłyby tańsze, ale na allegro są tylko 3.8
http://allegro.pl/free-mcboot-pl-nowa-odblokowanie-ps2-instrukcja-i1571120910.html
Edit: Nie doczytałem NIE DZIAŁA NIESTETY Z WERSJAMI SCPH 9000X NP: SCPH 90004
Jednak wybrałem Magiczną płyte bo nie chce rozbierać konsoli a nie mam możliwości wysłania jej na zalutowanie
Po niektórych zakupach z allegro obawiam się o stan konsoli po przejechaniu tych kilometrów
A co to się nagle wszystkim odmieniło? Gdzie odzywki typu "spie***laj piracie"? Przecież to jest forum "nie dla piratów"?
poluzowano regulamin i taki efekt, już anty-piraccy faszyści nie czują sie tacy pewni.
Maverickk niestety nie współpracuje bo kupiłem od kolegi karte pamieci nieswiadomy iż jest tam Free McBoot ale nie działa
Fuuu a co mam powiedzieć że w moim empiku na półkach z grami na PS2 jest tylko Fifa , God Of War i te najpopularniejsze gry (większość mam) a ja naprzykład chcę zagrać w DMC 3 (nie mam konta na allegro więc nie kupuje tam)