Przenoszenie numeru prepaid. Sposób na darmowy bonus.

Mobile
Odpowiedz
25.02.2013 12:38
jarekao
1
odpowiedz
jarekao
170
PAX

Przenoszenie numeru prepaid. Sposób na darmowy bonus.

Postanowiłem zmienić operatora gsm. Wybór padł na orange. Szybka wizyta w salonie, podpisanie dokumentów, pełnomocnictw itd. 30 minut po powrocie z salonu orange otrzymałem smsa z Plusa w którym była informacja, że jeżeli zostanę w Plusie to otrzymam 240 zł (20zł na każde z następnych 12 doładowań).
I tak się teraz zastanawiam czy nie zrobić małej sztuczki. Oprócz tego telefonu mam w domu jeszcze 3 numery zarejestrowane na Plusa. Myślałem żeby rozpocząć procedurę przenoszenia ich, a po otrzymaniu smsów zachęcających do pozostania w sieci zostać zgarniając bonus 240 zł na każdy numer. Myślicie że przejdzie? Niby bonus nie jest duży ale przy 3 numerach wynosi 720 zł na rok.

25.02.2013 13:10
😁
2
odpowiedz
zanonimizowany860688
3
Konsul

Jak wydajesz miesięcznie 30zł na każdy numer w słabym simplusie to sprawdź sobie ceny abonamentów bez telefonu w pleju. Wyjdziesz na nich lepiej niż na prepaidzie plusa z bonusem

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl