Komentarze do opinii: Red Baron - relacja z trzeciej imprezy GOL Adventure

Forum Inne Gry
Dodaj komentarz
07.08.2003 11:21
1
odpowiedz
ZespolGOL
38
Legend

Czekamy na wasze opinie na temat artykułu Red Baron - relacja z trzeciej imprezy GOL Adventure

07.08.2003 14:05
2
odpowiedz
zanonimizowany51460
12
Chorąży

wow -->na jednym zdjęciu jest mój bloczek:))

07.08.2003 17:48
VinEze
3
odpowiedz
VinEze
121
Hasta la victoria siempre!

Piper Cub to QL samolocik, chyba będzie już w standardzie FS2004.
Po przyjrzeniu się zdjęciom w materiale piperka na ziemi i w powietrzu, widać jaka to ciężka praca podnieść żelazo i ludzi do góry, widać to najlepiej po spodzie skrzydła, na ziemi jest tam równa powierzchnia w locie widać bardzo dobrze ożebrowanie bo płótno jest mocno obciążone.

12.08.2003 17:45
4
odpowiedz
zanonimizowany39978
0
Senator

Mówię Wam, lot Piperem to przeżycie zajebiste. Nie wiem czy kiedykolwiek jeszcze zdarzy mi się okazja przelecenia się samolotem z II Wojny Światowej.
Wielkie dzięki właścicielom GOL'a (a szczególnie deSade'owi i Solnicy) oraz wspaniałemu gawedziarzowi i świetnemu pilotowi (niestety nie pamiętamy jego imienia).
Chętnie byśmy wysłali do niego osobiście podziękowania za lot, bylibyśmy wdzięczni za udostępnienie kontaktu mailowego p. pilota.

Imonate i Minius

Forum Forum Inne Gry
Dodaj komentarz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl