Prośba o przetłumaczenie kilku zdań z rosyjskiego

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
28.03.2013 19:00
😊
1
odpowiedz
zanonimizowany793553
31
Konsul

Potrzebuję pomocy w przetłumaczeniu następujących słowek/zdań dotyczących danych osobowych i dokumentu tożsamości. Przy niektórych pomogłem sobie Google translatorem, ale chcę żeby potwierdził to ktoś kto się na tym zna, nie chcę odpowiedzi typu "chodzi chyba o...", "domyślam się..." ani tłumaczenia żywcem z Google.

Nagrodą za bezbłędne przetłumaczenie i wyjaśnienie całości jest doładowanie telefonu za 5 zł :)

http://pastebin.com/Nz0D7WYH

28.03.2013 19:01
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Zapomnij. Nie na GOLu, który nawet znaku funta brytyjskiego nie zna... Pastebin albo inny wynalazek musisz zastosować.

edit: Google tłumacz daje radę, imho.

28.03.2013 19:30
3
odpowiedz
zanonimizowany886887
7
Chorąży

Google powinno sobie bez problemu poradzić i tłumaczenie będzie wiarygodne. Nic skomplikowanego tam nie ma. Nawet ja, człowiek który z ruskiego tylko alfabet kojarzy, większość z tego tekstu zrozumiałem.

28.03.2013 19:48
😉
4
odpowiedz
zanonimizowany793553
31
Konsul

(już nie ważne)

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl