Problem z zaślepką w Xperia Z1

Mobile
Odpowiedz
17.01.2015 23:42
1
odpowiedz
kawa18
36
Komandor

Problem z zaślepką w Xperia Z1

Witam, mam problem z moją z1 otóż, ostatnio podczas ładowania spadł mi ze stołu, po podniesieniu go zauważyłem że urwała mi się jedna z zaślepek(od USB). Po wstępnych oględzinach zobaczyłem że została tam część mocująca (to znaczy ten " plastikowy sznureczek") i za cholere Nie wiem jak ją z tamtąd wyciągnąć, próbuje to zrobić ale nic nie wychodzi,dlatego zwracam się o pomoc na forum, bo pomyślałem że może ktoś już miał taki problem i go rozwiązał. Chce to wyciągnąć bo kupiłem nową zaślepekę i chce ją wymienić.

17.01.2015 23:44
2
odpowiedz
DareckiGaming
18
Centurion

złap w zęby i mocno ciągnij! :P

17.01.2015 23:47
3
odpowiedz
kawa18
36
Komandor

próbowałem ale za mała część wystaje. :)

18.01.2015 00:43
4
odpowiedz
DareckiGaming
18
Centurion

to igłą troche podważ i wtedy spróbuj! : P

21.10.2015 10:49
5
odpowiedz
zanonimizowany1127886
1
Junior

słuchaj jak nie dasz rady, to trzeba zdjąć kalpke baterii, odkręcić srubki i wyjąć korpus, wtedy masz dostep do tej urwanej części i możesz ją wyjąć. Moja zalepka też ostatnio się urwała ale na oringu (wylatywała) i kupiłem nową. JAk chcesz polecam ten sam sklep RIZEER z częciami, rizeer.pl/czesci-sony-xperia-z1

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl