Problem z włączeniem gry Dead Island
O to co mi się pokazuje otóż kupiłem grę niedawno cd action .. instalacja odrazu steam się ściągnął i trzeba było podać kod to podałem gra się ściągła i to wyskoczyło .. to co robiłem do tej pory sprawdzałem spójność plików i napisane było weryfikacja 1 pliku i jakiś błąd (i napisane było pobrane zostanie później i nic się nie pobrało) reinstalowałem i nic pomocy błagam wymaganie mam dobre pomocy..
Witam.
Na steam jest taka opcja "napraw instalacje" spróbuj tym. Jeśli to nie zadziała skontaktuj się z supportem steam może oni coś pomogą.
Pozdrawiam.
Dobrze już sprawdzę
Ja niestey nie mam takiej opcji czy to prawda że za jakiś czas steam sam to naprawi czy coś ja tą grę mam od kilku godz,..
tak spróbuj tym jak nie pomoże to coś pokombinujemy. Spróbuj powyłączać zapore systemu i anty virusa czasem w takich pierdułkach pomaga :D
Stare sterowniki do grafiki albo uruchamiasz gre na lapku z zaintegrowana grafika intela.
Spojnosc plikow nie ma tutaj nic do znaczenia.
Albo inaczej. Wywal całą grę i wszystkie pliki z nią związane z kompa i zainstaluj.
Sprawdzałem spójność i wgl i odnaleziono 1 pilik ,błąd i pobieranie zostanie później ale nic
Napisz do supportu tak na wszelki wypadek bo w końcu ci coś odpiszą i może pomoże ale to na pewno chwile potrwa a w międzyczasie na forum ktoś odpowie :D
tak chce napisać do spupporu tylko jak podaje emaila albo nazwę to nie chce mnie lognąć a pozatym dużo osób mówi że zmiana z PL na pl pomaga ale też nic
a oprócz supportu jakieś inne wyjście ?
Jest, sprawdzenie logow gry. W nich bedzie wiecej info o bledzie.
a mógłbyś napisać jak to się sprawdza z góry dzięki :)
Wklej w start uruchom: %USERPROFILE%\My Documents\deadisland\out\logs\
Po kliknieciu "OK" otworzy sie folder, w nim bedzie pliki crash.log, wklej jego zawartosc do tego tematu.

chyba to karta tak ? jęśli to z jakiej strony pobrać sterowniki do ati randeon x800 gto szukałem wszędzie i nic
Nie uruchomisz gry na tej grafice poniewaz nie wspiera ona pixel(fragment) shader 3.0.
czyli rozumiem żę z gry nici :( ....
w takim razie zamykam temat dzięki za pomoc :)