problem z wifi

Mobile
Odpowiedz
05.07.2014 11:13
1
odpowiedz
zanonimizowany970273
26
Konsul

problem z wifi

mam problem z wifi na tablecie. Otoz wlaczam na tablecie wifi i wpisuje haslo z routera z internetu stacjonarnego z orange. Siec wifi sie laduje i pisze ze jest zabezpieczona czy cos i sie nie da. Wczesniej kiedy wpisywalem haslo to wszystko dzialalo. Tylko ze net stacjonarny z orange sieskonczyl (wygasla umowa) i najpierw nie przedluzylem umowy bo chcialem podpisac umowe z innym dostawca. Ale potem ponownie podpisalem nowa umowe z orange i podejrzewam ze to wlasnie w komputerze trzeba cos poustawiac zeby moc korzystac z wifi. Tylko co gdzie jak nie mam pojecia bo kompletnie sie nie znam. Prosze o pomoc.

05.07.2014 11:48
👍
2
odpowiedz
JÓZEK2
166
Generał

Mam router od Orange i tablet. Właśnie z niego piszę. Olałem /sorki/ logowanie do O. Łączę się przez Google i jestem na forum itp. itd

05.07.2014 11:54
siwy346
3
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Ciężko odczytać czy zmieniałeś router czy nie, ale...

Do Routera/Modemu od Orange masz dołączoną dokumentacje, na spodzie urządzenia też masz napisane pewne informacje i tam między innymi jest napisane hasło do sieci bezprzewodowej(wifi).

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl