Problem z uruchomieniem gry
Mam mały problem z uruchomieniem gry, a mianowicie gdy ją uruchamiam to pokazuje sie logo campcom,nvidii ale po tym już jest tylko czarny ekran z muzyka w tle i nic więcej, wiecie może dlaczego? Zaaktualizowałem sterowniki do karty graficznej ale nic nie pomogło . POMOCY!
Ojj zapomniałem podac nazwę Gry
Dead Rising 2
Niestety, ale podamiana cracka na inny nic nei daje, ten sam problem występuję.
Cały dzien już się męcze z odpaleniem gry
Wiecie może w czym problem?
Bardzo Mi zalezy, aby zagrać w tą grę:)
ODŚWIEŻAM !!!!!
śmiem rozumieć, że nie pomożecie ?
Dopóki potrzebujesz pomocy z piracką wersją gry to nie.
Ale kto tu napisał, że ja mam piracką wersje gry ...
Ściągnąłem po prostu cracka od skidrowa aby sprawdzić czy będzie działac bez problemów, gra jest orginalna -.-"
Po co ściągałeś cracka do oryginalnej gry?
Bo mam black screen, ktoś na Forum peb napisał, że skopiował cracka do orginalnej wersji gry i mu pomogło, więc też spróbowałem, ale nie pomogło ;/
Wątpię.
Mój sprzęt:
AMD ATHLON (tm) II x4 635 Procesor 2,90Ghz
4GB ramu
Karta Graficzna GeForce GTX 470
System WINDOWS 7 Home Premium x64
Już nie wiem co robić ;/
zainstaluj ponownie
jak nic nie pomoże, to napisz lub zadzwoń do polskiego wydawcy, na pudełku na pewno są jakieś namiary
Oooo, re-instal jednak pomógł:)
Dzięki Ci .
Bujać to my, ale nie nas. Jesteś na tyle głupi, aby pobierać do oryginalnej gry cracka (?!), albo kłamiesz. Bardziej jestem przekonany do tej drugiej wersji, choć kto wie ? Może i nie grzeszysz inteligencją.
LOL, nie rozumiem skąd to oburzenie. Sam praktycznie cały czas ściągam cracki to ORYGINALNYCH gier, tylko po to, by nie bujać się z płytą non-stop. Jest to uciążliwe, a i płyta w ten sposób powoli się wyczerpuje. Także jak dla mnie, jest to całkowicie normalna czynność.