Siemka mam pytanie jak mogę wyłaczyć subskrypcję powiadomień emailem na facebooku? bo wszystko "nawet gdy ktoś pierdnie" przychodzi mi jako powiadomienie na emaila....masakra...można to jakoś wyłączyć? pozdro
Prawy górny róg - ustawienia konta - potem masz po lewej po środku " powiadomienia " - no i tam juz wszystko masz co i jak .
W mailu w prawym dolnym rogu masz napis przerwij subskrypcję.
możesz na zdjeciu pokazać gdzie to jest? bo ja tu nic nie widzę sam zerknij--->
Hmm, dziwne, ale u ciebie tego nie ma.
To samo czyli co? Wejdź w mój link i zrób screena
Druga opcja: adres email. Edytuj ustawienia tak jak się to Tobie podoba.
ale po otwarciu tego "edytuj wyskakuje coś takiego------->....i nie wiem dlaczego tam nie ma tych opcji?
Wybacz. Nie jestem w stanie Ci pomóc. Masz do wyboru dwie opcje, tak jak chyba każdy. Nie wiem czego Ty oczekujesz.
oprócz tych 2 opcji można było kliknąć coś takiego "pokaż wszystkie" i tam wybierało sie dla poszczególnych....ale to mnie dziwi dlaczego w emailu nie ma tej opcji "
Zaznacz dolną opcję (tylko powiadomienia...) i tam powinno wyskoczyć Ci jeszcze więcej możliwości do regulacji. Musisz kliknąć "zobacz wszystkie".
no właśnie tej opcji nie ma :(...albo zobaczcie zrobiłem coś takiego: "wyłączyłem aktywność bliskich znajomych"..i po najechaniu kursorem na "?" wyskakuje coś takiego--->
Tylko gdzie do cholery jest ta opcja?..czy ten facebook jest naprawdę taki niedorobiony?
.
już mam o to przyczyna: gmail nie ma takiej opcji "zrezygnuj z subskrypcji", rozwiązanie: trzeba dodać innego emaila do fejsa np interia na nim powyłączać subskrypcje poprzez wiadomości w SPAMIE a następnie wrócić spowrotem na starego emaila gmaila...i wszystko gra!!!...ale dzięki za pomoc panowie naprawdę :D