Problem z portami USB przy laptopie

Forum Komputery
Odpowiedz
08.04.2013 11:09
1
odpowiedz
zanonimizowany542214
84
Pretorianin

Problem z portami USB przy laptopie

Witam, od wczoraj trapi mnie problem z moim laptopem Toshiba Satellite. Podczas grania na padzie nagle przestał mi działać, na początku myślałem, że to padł mi pad ale przestały też działać inne urządzenia podpinane pod porty USB. Odziwo po restarcie komputera np działał mi pendrive ale gdy podłączyłem pada by sprawdzić czy działa to juz nie działał ani on ani pendrive...z innymi urządzeniami podobnie, do momentu podłączenia pada działają ok prócz myszki bezprzewodowej która raz działa raz nie...gdyby nie ta myszka to pewnie stwierdziłbym że to wina pada a tak myślę, że to coś z napięciami na portach usb, chciałbym uniknąć kosztownych napraw i formata, i stąd pytanie czy ktoś z forum miał podobny problem do mojego albo wie co może się dziać ? z góry dziękuje za pomoc

08.04.2013 15:19
2
odpowiedz
zanonimizowany542214
84
Pretorianin

up

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl