Problem z Origin

Forum Inne Gry
Odpowiedz
27.11.2013 18:24
1
odpowiedz
zanonimizowany957610
1
Junior

Problem z Origin

Od pewnego czasu mam problem, chodzi o to że nie mogę w grach uruchamianych przez Origin grać online (np.moja fifa 14 ), niby jestem zalogowany jako online ale tak nie jest , czy wie ktoś jak rozwiązać ten problem , prosze o pomoc

27.11.2013 19:14
2
odpowiedz
zubek29
65
Konsul

Spróbuj wejść w Origin, kliknąć na ikonkę znajomych w prawym górnym rogu i wtedy wyskoczy okienko ze znajomymi i pod twoim nickiem będziesz miał do wybrania swój status i tam musi być ustawione na online. Przypuszczam że masz ustawione na online ale tylko to przychodzi mi do głowy.

27.11.2013 19:29
3
odpowiedz
zanonimizowany957610
1
Junior

właśnie wiem o co ci chodzi ale jak naciskam to okienko to cały czas sie ładuje i ładuje i nie chce mi w ogole pokazać znajomych

27.11.2013 21:30
4
odpowiedz
zubek29
65
Konsul

A, nawet wiem o czym mówisz. Sam jeszcze niedawno miałem identyczny problem. Tylko dopiero teraz skojarzyłem jak powiedziałeś że okienko się ciągle ładuje. Szczerze mówiąc nawet nie pamiętam jak to się naprawiło ale na twoim miejscu przeinstalowałbym Origina.

28.11.2013 15:33
5
odpowiedz
zanonimizowany957610
1
Junior

ale ja juz z kilka razy przeinstalowywałem

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl