Problem z netem.
Witam mam dziwny problem z internetem.Mianowicie sprawa wygląda tak:Mam 2 kompy w domu,do jednego jest podlaczony ruter kabel od sieci podpięty jest do rutera z kolei kabel od rutera wlasnie jak wspomniałem laczy się z kompem.Noi tutaj problem.2 komp nie chce mi odbierać sieci.Tzn wpisuje haslo do sieci pisze mi ze polaczono ale non stop jest brak polaczenia z internetem ( z moja siecia jest polaczony ).Pierwszy raz mnie cos takiego spotkalo.Z góry dziekuje wszystkim za pomoc.Pozdrawiam.
Że jak masz podłączone te komputery??
Jeden za PC za pomocą kabla do routera a ten drugi co nie ma neta jak jest podpięty ?
Polaczenie miedzy punktem dostępu a routerem lub modemem kablowym a internetem zostało przerwane.
Nic nie zrozumialem. Drugi komputer jest podlaczony przez wifi czy pierwszy komputer udostepnia internet drugiemu? Jak to pierwsze to moze wystepuje konflikt ip lub w ogole nie dosteje ip
Napisze jeszcze raz.Mam router który jest podpięty do jednego z kompow,kabel internetowy jest do tego routera podpięty,a drugi komputer odbiera siec z tego routera.