Problem z Microsoft Visual C++ 2012

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
23.12.2015 00:15
1
odpowiedz
Zaczytaniec
1
Junior

Problem z Microsoft Visual C++ 2012

Witaj!
Niedawno kupili Battlefield 4: Premium Edition i od początku natrafia na problemy. Dokładniej mam problem z Microsoft Visual C ++ 2012 Redistributable (x64) - 11.0.60610. Podczas instalacji gry wyskoczył mi komunikat: Błąd: pakiet VC ++ Runtime Redistributable nie jest prawidłowo zainstalowany. Instalacja zostanie zakończona. (-2147023278) Szukałem na różnych forach i znalazłem to: [link] [help.ea.com]
Podczas instalacji vcredist_x64 wyskoczył mi następujący komunikat:
Instalator nie
Jeden lub więcej problemów spowodowanych konfiguracja nie powiedzie się. Proszę naprawić problemy i ponownie konfigurację. Więcej informacji można znaleźć w pliku dziennika.
0x80080652 - Inna instalacja jest w toku. Wypełnij I przed przystąpieniem do tego. (Żadna inna instalacja nie jest trwała)
Naprawy Vcredist_x86 powiodło. Przy okazji, weź mój plik dziennika.
W tej chwili jestem bezradny. Bardzo proszę o pomoc.

Z poważaniem!
Ogar

Przepraszam. Zapomniałem o pliku dziennika.
Nie mogę wysyłać wszystkie dzienniki w jednej wiadomości, więc zadatki screeny. By the way, I zawinięte wiersze, bo będę musiał zrobić jakieś zdjęcia.
[link] [scr.hu]
[link] [scr.hu]
W drugim zdjęcie na wierzchu dziennika jest taka sama, jak w pierwszym ekranu ostatniego raportu.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl