Problem z Kryptą Kruka - Wiedźmin
Witam, mam pewien problem. Otóż jestem w akcie V. Gdy zbiorę niezbędne składniki, próbuję wyjść z owej krypty. Po załadowaniu się kawałku paska, wyskakuje błąd "Program przestał działać". Próbowałem już kilka razy i błąd nadal występuje. Wiecie jak rozwiązać ten problem?
Nie znam się za bardzo ale wypadało by podać konf. sprzętową,jakieś logi,screeny błędu.
modowałeś grę?
może to być też wina sprzętu, ta gra lubi mieć tragiczne spadki fps w jaskiniach
W jaskiniach to może nie, ale na otwartym terenie z dużą akcją to już tak :)
-NVIDIA GeForce GT 620
- 8GB DDR3
- i5-3350P 3,10 GHz
Sprzęt średni lub słaby ;)
Gra nie była nigdy modowana
Emmm.. Przepraszam za zabranie waszego czasu, ale problem rozwiązał się sam. Wszedłem na Wieśka godzine później i jest dobrze. Jeszcze raz sory :)
Może odświeżę temat. Jeśli piszemy już o Kruku, to jest możliwość zrobienia owej zbroi w Epilogu? Chyba zje*ałem sprawę, bo pozbierałem już wszystkie składniki, ale poszedłem zabić Javeda. Po chwili byłem już w epilogu. Quest Zbroja Kruka został usunięty i wątpię abym mógł ten pancerz wykonać. Została mi finałowa walka z Wielkim Mistrzem. Zapewne nie mam szans z nim ze zbroją kupioną w Akcie II. Jest może jakiś program do dodania Zbroi Kruka, jeśli nie wykonam go samodzielnie? Z góry dzięki ;)
Nie ma szans? Pokonalem go w samej koszuli, bez zadnej zbroi i to na hardzie. Boss jest banalny jesli uzyjesz odpowiednich eliksirow