Problem z konwertowaniem

Forum Komputery
Odpowiedz
21.10.2015 20:50
1
odpowiedz
adamek123654
2
Junior

Problem z konwertowaniem

Witam!

Mam na komputerze kilka filmików w formacie rmvb i chciałbym skonwertować je do formatu divx. Mój odtwarzacz dvd to samsung e350. Niestety nie wiem jaką rozdzielczość ustawić przy konwertowaniu tak aby mój odtwarzacz był w stanie odtwarzać filmiki. proszę o pomoc.

22.10.2015 09:32
👍
2
odpowiedz
JÓZEK2
166
Generał
Image

Mój stary odtwarzacz płyt dvd /WIWA/ w okienku podglądu informuje o rozdzielczości. Filmy w formacie XviD mam średnio / !!! / w rozdzielczości 600 x 300 więc szału nie ma. Np. konwerter "Pazera Free FLV to AVI" melduje, że w DiviX 3 Low-Motion da nam 640 x 480 - VGA. Ale ma dużo opcji. Polecam przetestować ustawienia.
P.S. Konwerter TV cyfrowej naziemnej / z USB / dobrze sobie radzi z formatem WMV jak i z MPG. Jeżeli chodzi o odtwarzacze to najlepsza jest poczciwa WIWA. Czyta wszystko, nawet gazetę, jak włożysz ?!.

22.10.2015 10:10
😁
3
odpowiedz
zanonimizowany30338
137
Legend

[zly watek]

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl