Problem z internetem (wolne wczytywanie stron,zamulony internet) (NETIA 1MB/s)

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
18.11.2012 12:22
sprite18
1
odpowiedz
sprite18
51
Konsul

Problem z internetem (wolne wczytywanie stron,zamulony internet) (NETIA 1MB/s)

Witam otóż mam taki dziwny problem ledwo udało mi się napisać ten wątek na forum mam nadzieję że odpowiecie otóż sprawa wygląda następująco: jak chcę wejść sb Na GOL-a to stronę wczytuje mi z 10min tak jak było teraz w tym przypadku i jest tak z każdą stroną a co ciekawe jak coś pobieram z neta prędkość dochodzi do 140kb/s i się utrzymuje net działał normalnie tak nagle coś się stało... Co już zrobiłem:
-Dzwoniłem do Netii i sygnał normalnie jest wysyłany bo internet normalnie jest i wszystko pokazuje im że jest w porządku.
-Router mam od Netii nowy tak więc to też jest sprawdzone do routera mam podłączone jeszcze dwa PC i też jest identyczny problem co na moim.
-A ciekawi mnie to że np. dzisiaj rano net śmigał normalnie i tylko rano jako tako chodzi a potem już lipa mam już tak od 3 dni Proszę o pomoc bo ja już jestem bezradny:(

18.11.2012 13:17
2
odpowiedz
fenfir
189
Generał

Jak na innych komputerach podłączonych do sieci jest to samo to może jednak coś z routerem albo jak piszesz, że są momoenty, że działa dobrze to jednak wina samej netii, może obciążenie linii jest wysokie i stąd wolne działanie, dzwoń do nich i mów, że u siebie masz wszystko sprawdzone i niech ewentualnie jakeigoś technika przyślą do ciebie.

28.11.2012 16:38
sprite18
3
odpowiedz
sprite18
51
Konsul

Witam ktoś pomoże po problem nadal nie rozwiązany korzystam z neta ale jest masakra jak chodzi.

Dokładniej opiszę co się dzieje w czasie wczytywania strony wyskakują błędy:
-Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
-Połączenie zostało zresetowane
-Połączenie zostało przerwane itp.

POMOCY!

28.11.2012 18:28
4
odpowiedz
Nibru
83
Generał

może zresetuj modem

29.11.2012 12:00
5
odpowiedz
Haszon
143
Senator

Przeciez to Netia oni nigdy nie mieli uslug na przyzwoitym poziomie.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl