Problem z internetem (wolne wczytywanie stron,zamulony internet) (NETIA 1MB/s)
Witam otóż mam taki dziwny problem ledwo udało mi się napisać ten wątek na forum mam nadzieję że odpowiecie otóż sprawa wygląda następująco: jak chcę wejść sb Na GOL-a to stronę wczytuje mi z 10min tak jak było teraz w tym przypadku i jest tak z każdą stroną a co ciekawe jak coś pobieram z neta prędkość dochodzi do 140kb/s i się utrzymuje net działał normalnie tak nagle coś się stało... Co już zrobiłem:
-Dzwoniłem do Netii i sygnał normalnie jest wysyłany bo internet normalnie jest i wszystko pokazuje im że jest w porządku.
-Router mam od Netii nowy tak więc to też jest sprawdzone do routera mam podłączone jeszcze dwa PC i też jest identyczny problem co na moim.
-A ciekawi mnie to że np. dzisiaj rano net śmigał normalnie i tylko rano jako tako chodzi a potem już lipa mam już tak od 3 dni Proszę o pomoc bo ja już jestem bezradny:(
Jak na innych komputerach podłączonych do sieci jest to samo to może jednak coś z routerem albo jak piszesz, że są momoenty, że działa dobrze to jednak wina samej netii, może obciążenie linii jest wysokie i stąd wolne działanie, dzwoń do nich i mów, że u siebie masz wszystko sprawdzone i niech ewentualnie jakeigoś technika przyślą do ciebie.
Witam ktoś pomoże po problem nadal nie rozwiązany korzystam z neta ale jest masakra jak chodzi.
Dokładniej opiszę co się dzieje w czasie wczytywania strony wyskakują błędy:
-Nie można wczytać strony internetowej, ponieważ serwer nie wysłał danych.
-Połączenie zostało zresetowane
-Połączenie zostało przerwane itp.
POMOCY!
Przeciez to Netia oni nigdy nie mieli uslug na przyzwoitym poziomie.