Problem z grą Police Force 2- nie chce się włączyć..ale się włączała

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
24.07.2013 15:03
1
odpowiedz
FIREBLAST
112
NUKE!!!

Problem z grą Police Force 2- nie chce się włączyć..ale się włączała

Siemka Panowie dzisiaj zakupiłem sobie grę Police Force 2 no i instalacja przebiegła pomyślnie tak więc wchodzę w opcję i ustawiam "poziom detali" na very high....po tym zastosuj no i gra się wyłączyła.. następnie próbowałem włączyć ją jeszcze raz to zrobi się na 0.5 s ekran czarny (tak jakby miała się włączyć) i wywala do pulpitu ale BEZ ŻADNEGO BŁEDU...lol, no nic próbowałem odinstalować grę i spróbować ponownie odpalić ale niestety ta sama sytuacja... i już nie mam pojęcia co robić, wcześniej na medium chodziło a po przestawieniu na very high przestała się włączać kompletnie.....CO ROBIĆ?! 130 zł poszło w błoto? a może jakieś dane jednak zostają z tej gry gdzieś na PC i należy je usunąć aby odpalić ponownie?... bardzo proszę o pomoc bo już nie wiem co robić. Pozdrawiam

24.07.2013 15:42
nowaczek0007
😊
2
odpowiedz
nowaczek0007
70
Pretorianin

130 zł?! :O Ta gra nawet nie wygląda, żeby była warta 10 zł. Czy ją uruchomisz, czy nie, i tak wyrzuciłeś te pieniądze w błoto.

24.07.2013 15:44
3
odpowiedz
FIREBLAST
112
NUKE!!!

...-_- nie pomagasz mi...

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl