Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z folderami NOKIA 500

31.01.2013 10:32
1
FIREBLAST
108
NUKE!!!

Problem z folderami NOKIA 500

Siemka. Panowie i Panie, mam problem z zarządzaniem folderami w Nokii 500 (system SYMBIAN BELLE). Chodzi o to że nie mam pojęcia jak zrzucić sobie np zdjęcia do nowo utworzonego folderu w MENU....albo robię np folder w MENU o nazwie "tapety" otwieram menadżera plików i szukam w telefonie tego folderu i nigdzie go nie ma WTF??? NIE DA SIĘ PRZENOSIĆ zdjeć i dokumentów do folderów w menu?......jeśli np zrobię folder na karcie pamięci i wejdę do niego przez menadżera to owszem będą te zdjecia co sobie wrzuciłem ale ja chciałbym aby można było sobie je wybierać pokolei tak jak w galerii A NIE CIĄGLE OTWIERAJĄC/ZAMYKAJĄC zdjecie :P........podsumowując. czy jest możliwość przenoszenia zdjeć do folderów utworzonych w MENU? a moze ten system jest tak zwalony że nie ma takiej funkcji? jeśli tak to jaki system proponujecie mi wgrać aby dało się zrobić tak jak napisałem?....Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

31.01.2013 10:43
2
odpowiedz
Quasenthio
22
Centurion

A masz na komputerze zainstalowany jakiś tam program Nokia Manager czy coś ?

31.01.2013 11:00
3
odpowiedz
FIREBLAST
108
NUKE!!!

ale mi nie chodzi o robienie tego na PC tylko bezpośrednio na telefonie....naprawdę dziwnie to wygląda...żeby nie dało się wrzucać plików (zdjeć, dokumentów) do folderów metodą: Utwórz folder--->zdjecie---->przenieś zdjecie do folderu....PARANOJA!!!!! a może nie potrafię nie wiem już sam

31.01.2013 13:45
Fee
4
odpowiedz
Fee
32
syf

Czy to jest twój nowy telefon? Miałem go ponad rok niestety i przyznaję, że to najgorsze mobilne urządzenie Nokii, z którym miałem styczność. Zero gier (bo brak akceletora grafiki 3D), zero aplikacji (no dobra, są jakieś badziewne apki w sklepie Nokii), wolna, tragiczny aparat.

31.01.2013 23:42
5
odpowiedz
FIREBLAST
108
NUKE!!!

Podsumowując, nic nie da się zrobić z tym?

02.02.2013 11:21
6
odpowiedz
FIREBLAST
108
NUKE!!!

Może nie tak....jaki jest najnowszy soft dla Noki 500?...może jest coś nowszego?....ale jaka wersja jest najnowsza chciałbym porównać ze swoją...

Forum: Problem z folderami NOKIA 500