Problem z Counter Strike
Cześć,
Mam problem, a konkretnie chodzi o CS 1.6. Do wczoraj grałem normalnie na serwerach. Dziś wchodzę w CSa no i od razu po włączeniu gry ładuje się jakiś serwer. Wychodzę, więc z tego serwera, ale w menu gry mam:
MASTER SERVER 2013
New Game
Options
Quit
Więc jak widać nie mam opcji, żeby załadować nowy serwer. Czy ktoś wie co jest grane?
Pozdrawiam,
Mateusz.
Ponawiam pytanie.
Weryfikacja plikow steam. Prawym myszy na ikone CS 1.6 w Steam, wlasciwosci, pliki lokalne, weryfikacja plikow steam

Niestety, system jest w języku anglieskim i nie jest mój, a Ja niezbyt znam angielski. Dodaje screena z właściwości, co dalej?
To nie jest mój laptop i moja gra. Skąd poznać, że to pirat? Czyli nie pogram na serwerach? Wczoraj wszystko było ok i nie chce, żeby znajomy pomyślał, że coś mu zwaliłem w laptopie.
Normalna, kupiona wersja korzysta ze Steama i jego serwerów. Tam takich problemów mieć nie będziesz.
Rozwala mnie to. Piracenie gry, którą można dostać za 5-10 zeta i grać wygodnie przez Steam...
mialem tez ten problem zrub tak jak Ci napisze(Troche bedzie roboty ale warto) :
1. Wejdz w Dysk gdzie masz cs'a --> Program Files --> Counter strike 1.6 --> cstrike <<---- (i w tym folderze zaczyna sie zabawa..)
2. Po wejsciu w folder. Otworz pliki .cfg za pomoca notatnika (najlepiej pokoleji (otworz jeden zamknij drugi)) takie jak config.cfg , autoexec.cfg itp.
3. Gdy otowrzyles dany plik sprawdz czy nie ma tam czegos takiego typu ,,connecting for 5.324..6.'' lub ,,connect 765.4.64.6.5645546.'' ) Jezeli masz takie cos musisz to usunac i zrobic nowi config, jak nie wiesz jak pobierz sobie przykladowy config cs. 1.6 z neta. I podobnie z innymi plikami (Ps. Gdy masz pliki ,,puste'' w ktorych masz TYLKO np. ,,connect 165.56.435.7:88746'' to jes usun.
4. Wejdz w Resource i usun plik gamemenu.bot (nie pamietam nazwy chyba tak to idzie)
5. pozostale pliki .cfg nacisnij prawym przyciskiem myszy --> wlasciwosci --> tylko do odczyt zaznacz.
6. Ciesz sie cs'em W razie watpliwosci Odpisz w temacie.
Pozdro. wierzba