Problem z błędami w Wiedźminie

Forum Gry RPG
Odpowiedz
24.04.2017 22:07
JetemGracz
1
odpowiedz
JetemGracz
14
Chorąży

Problem z błędami w Wiedźminie

Witam.
Podczas gry w wiedźmina 1 a dokładnie podczas odpalania się cutscenek, przechodzeniu między lokacjami oraz przy zapisywaniu i wczytywaniu gry wyskakują mi różne błędy jak BEX czy appcrash. Błędy wyskakują w okienku "program the witcher przestał działać" Jeśli chodzi o BEX to wydaje mi się, że się go pozbyłem ale teraz mam problem z appcrash. Co może powodować te błędy?
Gram na najnowszym patchu oraz z modyfikacjami na nowe tekstury kilku bohaterów, modem na pochwy do mieczy oraz z modyfikacją powrót białego wilka.
Zauważyłem również że po jakimś czasie gry tekstury mapy, dziennika oraz menu pauzy są całe czarne ale tekst i ikonki widać normalnie. Na tekstury mapy i dziennika działa medytacja przez kilka godzin, ale menu dalej jest całe czarne. Możliwe, że to przez modyfikacje? A może reinstalacja gry pomoże.

Mój komputer :
Windows 7 ultimate sp1 32 BIT
ram: 3GB
Procesor: AMD Athlon 64 x2 Dual Core 6000+ 3.00 GHz
Karta graficzna: GTX 560

Zastanawiam się czy może to być spowodowane zakurzonymi podzespołami.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl