Problem z Battlefield 3 - program przestał działać.

Forum Komputery
Odpowiedz
29.10.2011 13:36
marcus alex fenix
1
odpowiedz
marcus alex fenix
83
Marcus

Problem z Battlefield 3 - program przestał działać.

Wczoraj kupiłem klucz do Battlefield 3 - pobrałem z Origin grę, wszystko się zainstalowało, plugin pobrany, uruchamiam kampanię/mulitplayer - wyskakuje komunikat. "Program Battlefield 3 przestał działać". Jestem wkurwiony na maska, bo beta też mi nie działała, ale nie wiem czemu, dałem się skusić na zakup pełnej wersji.

29.10.2011 13:47
😒
2
odpowiedz
zanonimizowany812512
5
Pretorianin

Kolejny komentarz z cyklu "Problem z BF3". EA zje***ło sprawę na. System jaki wykorzystali jest tak debilny, że musieli się napracować by tak spieprzyć sprawę. Żeby włączyć grę musisz mieć połączenie z netem, odpalasz przez przeglądarkę itp. Wracając do tematu, reinstaluj grę bo to może być jakiś bug. U mnie w jak grałem w singleplayer to w misji Kaharow(misja z trzema rosjanami //Dima// szukają willi handlarza bronią) w pewnej chwili jak wysiadam z samochodu, to auto lata[stoi w powietrzu], ludzie nic nie robią i to jest koniec. Ta gra ma pełno problemów to już zależy od szczęścia co ci źle pójdzie.

29.10.2011 13:54
marcus alex fenix
3
odpowiedz
marcus alex fenix
83
Marcus

A gówno mnie to obchodzi, niech sobie latają dupą do przodu, ale ja kupiłem grę i wymagam, żeby się przynajmniej URUCHOMIŁA!

29.10.2011 17:03
4
odpowiedz
zanonimizowany706955
16
Chorąży

marcus alex fenix Nic sie niemartw brachu tez mam ten problem po zajrzeniu na forum battleloga to ponad 60% graczy ktorzy kupili ta gre maja ten sam problem nic niezrobisz musimy czekac na jakis patch ktory to naprawi oczywiscie o ile wyjdzie 139zl wydałem i jak narazie niemoge sobie pograc.. inni juz probowali sterowniki itp itd nic to niedaje niektorzy pogrzebali w ustawieniach i dopiero po 15 minutach gra sie zwiesza DICE ZJEBAŁO sprawe trzeba czekac

29.10.2011 17:08
5
odpowiedz
zanonimizowany812512
5
Pretorianin

Tak marcus kupiłeś grę i to, ża masz problemy to gówno obchodzi to EA.

29.10.2011 17:26
Wocash
6
odpowiedz
Wocash
37
Centurion

Człowieku! Mam dokładnie to samo. Przy uruchamianiu się gry wyskakuje komunikat, że gra przestała działać. Już próbowałem wszystkiego.

29.10.2011 20:02
7
odpowiedz
zanonimizowany706955
16
Chorąży

A patch wciaz niema ludzie na battlelogu zaraz rozniesą forum ostatnio BF jakiego kupiłem MW3 niemam zamiaru kupic te dwie serie upadły zostały zatopione w dolarach

10.03.2012 21:20
8
odpowiedz
WolfWawa
10
Legionista

Mam problem mam wszystkie najnowsze sterowniki sprzęt spełnia zalecane i po ok 5min zacina się muszę po prostu wyjść do pulpity i mam ...przestało działać, a system to win7 32-bit, jak by ktoś mógł pomóc to byłbym bardzo wdzięczny.

11.03.2012 10:24
9
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

Sprawdz czy masz DX11, bo dziwnym trafem tak jest, jak masz wczesniejsza wersje bibliotek. Mialem dokladnie tak samo i choc mialem DX10, to gra sie uruchomila dopiero jak zaktualizowalem do DX11.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl