Zamierzam kupić AC, jednak nie jestem pewien czy będzie mi chodził, lub czy nie będę miał lagów. Postanowiłem pobrać więc na próbę, wersję full-rip z torrentów, sprawdzić czy działa i odinstalować. Jednak mam problem. Po wczytaniu tego paska, po czym obejrzeniu intra gra wywala do pulpitu. Rip jest od Skullptury. Jeżeli wiecie w czym tkwi problem to poradźcie, bo AC nie chcę kupować w ciemno. Kupię a gra nawet nie będzie mi chodzić, lub po prostu będę miał straszne lagi..
Znam tą stronę. Zbytnio ona nie pomaga. FIFA 10 nawet by mi nie poszła na minimum (tak pisało na stronie) A poszła na średnich, więc..
Raczej wymagania karty graficznej, mnie przerażają. AC ma je o wiele większe, niż FIFA.
U mnie chodził płynnie na laptopie z 2007 roku, więc nie sądzę żeby to byl jakiś problem
AC duzo nie potrzebuje na gforce 9600 gralem na full no i procek dwa rdzenie musi byc ale nie wiem co ty posiadasz?
Intel Pentium Dual core inside, 2.00 ghz..
powinien podolac a jaka karta ile ramu?
Karta Zintegrowana, Ram- 4gb(2 zostaje przy pracy systemu, reszta na kartę idzie) Karta Graficzna model-Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
Powinien chociaż się włączyć, nie wiem czy to wina tego full-ripa, spróbuje może, z innym, jak nie rozwiąże problemu z tym..
karta zintegrowana
No i tak trzeba było mówić od razu. Jeżeli integra, to nie odpali (a jeżeli nawet, to będzie niegrywalny).
Pytanie do pana powyżej. Miałeś kiedykolwiek styczność z zintegrowaną grafiką? Druga rzecz, na oficialnej stronie ubisoftu, pisze że chipesty oficjalnie nie są obsługiwane, ale może gra na nich działać.