Problem Dead Island, Pomozcie, wydałem tak drogo !!
Witam. Mam dzisiaj problem gdy zacznę zagrać nowa gra, wybieram postać, klikałem nowa gra było takie strzały dolu i góra. Wiec pisało proszę czekać potem takie coś okiekno wykazuje i potem klikalem nie wysyłaj.
screen :
http://imageshack.us/photo/my-images/638/buuuuuuuuu.jpg/
"było takie strzały dolu i góra" - co znaczy ta część zdania? Poza tym jak masz XP to nie dziw się, że możesz mieć problemy z nowymi grami.
Zainstaluj najnowsze sterowniki karty graficznej.
Dla kart Nividii tutaj:
http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl
Dla kart ATI na stronie AMD
Czy Twój komputer spełnia wymagania techniczne gry?
wymagania sprzętowe: Core 2 Duo 2.66 GHz, 1 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 1 GB (GeForce 9600 lub lepsza), 7 GB HDD, Windows XP/Vista/7
To nie taki błąd się pojawia?
Błąd pliku _x86_rwdi.exe
Jeśli pojawia się komunikat z błędem:
EXIT: Cannot find script dll 'C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\dead island\_x86_rwdi.exe'
Należy wykonać następujące czynności:
- W bibliotece Steam naciśnij prawym przyciskiem myszki na grę Dead Island i wybierz "Właściwości"
- W zakładce "Pliki lokalne" naciśnij na przycisk "Sprawdź spójność plików gry"
- Po zakończeniu procesu gra powinna działać prawidłowo.
Alternatywne rozwiązanie:
- Wejdź w ustawienia Steam
- Przejdź do zakładki interfejs
- Zmień język interfejsu na inny niż obecny np na Angielki
- Zatwierdź i zrestartuj Steam
- Zmień język ponownie na Polski, zatwierdź, zrestartuj
- Gra powinna działać prawidłowo.
Pewnie jakiś gigant z zagranicy sobie ubzdurał, że jak Polska gra to Polacy najlepiej rozwiążą problem, to przepuścił przez Google translator i stworzył wątek na GOL-u...
Na przyszłość panie Oskar: znajdź lepszego tłumacza, bo to co napisałeś jest bez sensu...
@hugo96
Gówno cie to obchodzi
@mirecjum
Zainstalowałem sam najnowsze sterowniki karty graficznej nvidi.
@PS3fan
Zamknij tą japę ok ?
Więc sam rozwiązałem problem. Trzeba od nowa zainstalować Dead Island'a bo patch się zjebał.