Potwierdzenie e-maila
Witam. Chciałem się zarejestrować na gram,pl(wiem nie lubicie tego gówna, ja też ale chodzi mi tylko o "Czasgry" a nie forum) i to zrobiłem. Pisało mi żebym potwierdził e-mail który mi wysłali. Ja wchodzę na skrzynkę pocztową a tam nic. Więc po 2 godzinach założyłem nowy e-mail z myślą że tamten źle podałem i zrobiłem nowe konto. Ale nadal nic. Jest już 5 godziną od tego czasu i nadal nic nie ma! Od tego czasu kliknąłem już 4 razy żeby mi wysłali ponownie link ale nic z tego. Nawet z 5 razy sprawdziłem czy poprawnie wpisałem e-mail i TAK. Już kiedyś miałem tam konto ale zapomniałem do niego hasła, nicku i e-maila:) Tak jak wcześniej wspomniałem wiem że tego gram,pl nie lubicie ale może odpowiecie. I Soul nie usuwaj tego wątku:P
[2] - Już nawet nie o gram,pl chodzi ale o wszystkie potwierdzenia! I co wam to robi? Połowa z was pewnie ma konta na tym shicie.
Przykro mi, ale nie mogę odpowiedzieć...Taki jest kodeks GOLowiczów..
Edit: I co z tego, że połowa ma? Ja nie mam..
....pl/kontakt_formularz.asp
Jeżeli powiesz, że tamten serwis to jest syf to i tak administracja GOL nie spojrzy na ciebie przychylniej.
Nie pytaj tutaj, tylko zapytaj ich pomoc techniczną, to trochę chamskie korzystać z usług neti a o pomoc dzwonić do telekomunikacji.
[4] - Tak ale nie pytam o forum ale i tak do pomocy napiszę:P