Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Poszukuje osób do stworzenia gry [Unity3D]

12.10.2013 10:45
1
zanonimizowany948341
1
Junior

Poszukuje osób do stworzenia gry [Unity3D]

Witam.

Poszukuję kilku osób, które byłyby chętne choć zapoznać się z planem, jestem pewien że po zapoznaniu się ze szczegółami zwiększy to chęć współpracy. Chciałbym też podkreślić że współpraca polegałaby na non-profit, ale jeżeli produkt generowałby jakieś korzyści to rozliczenie polegałoby na równym podziale, jak za współtwórcę.

Ogólnie gra miałaby powstać na silniku Unity3D. Opierając się na multiplayerze w systemie Arenowym. Jeżeli jest ktoś chętny w stworzeniu czegoś nowego, zarazem znudzony schematem "wbij lvl -> kup itemy - bij" to zachęcam do kontaktu.

Szczególnie zachęcam osoby:
- Grafików 3d i 2d
- Programistów obeznanych w C++
Milo też byłoby nawiązać kontakt z multimedialistą, potrafiącym stworzyć dźwieki/muzykę, na rzecz produktu.

Jeżeli chodzi o mnie to mam już ogólny i szczegółowy zarys projektu jeżeli chodzi o rozwiązania mechaniczne i fabularne. Oferuję też pomoc ze strony graficznej: modelowanie 3d, teksturowanie jak i designART'y

Oczywiście kieruję tego posta do wszystkich zainteresowanych i chętnych do współtworzenia i zachęcam do kontaktu korzystając z możliwości jaką daje internet, czyli pod adres e-mail: [email protected]

Ważne w tym projekcie też jest to, by korzystać z Brzytwy Okhamy, by niepotrzebnie komplikować - co zniechęciłoby potencjalnie zainteresowanych projektem.

12.10.2013 10:51
RaQman
😁
2
odpowiedz
RaQman
111
We know

Kolejny "inwestor" na GOLu :]

12.10.2013 11:14
3
odpowiedz
zanonimizowany948341
1
Junior

Dziękuję za opinię, choć jest krytyką to bardzo ważną mimo, że nie trafna - obrazuje z jakimi przeciwnościami losu będzie się trzeba stawić!

Pozdrawiam

29.03.2014 22:53
4
odpowiedz
zanonimizowany902785
1
Junior

I jak ci idzie ?
Jesli o mnie chodzi to mogę pomóc coś tam chyba jeszcze umiem :)

Forum: Poszukuje osób do stworzenia gry [Unity3D]