Poszukuję nazwy gry z przed kilku lat.

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
14.03.2013 18:50
😜
1
odpowiedz
zanonimizowany904551
1
Junior

Poszukuję nazwy gry z przed kilku lat.

Witam, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu gry w którą grałem ładnych kilka lat temu około 6 -7 lat, może krócej nie pamiętam dokładnie. Jeździło się w niej malutkimi samochodzikami. Można było sobie wybrać rodzaj pojazdu i np, że zamiast kół miał nogi żaby albo podobne tego typu bajery. Wiem, że jak się spowodowało wypadek jakiś, i kilka samochodów się zderzyło to elementy dodatkowe się mieszały między uczestników wyścigu, np ten kto był najbliżej mnie dostawał te nogi żaby a ja jego koła. Można było też użyć takiego jakby języczka, aby wysysać energię od kogoś innego. Wyścigi odbywały się np w jakiś górach, albo koło wulkanu. Bardzo mi zależy na znalezieniu tej gry. Wszystkim pomagającym bardzo dziękuję i mam nadzieję, że komuś uda się mi pomóc. Pozdrawiam

14.03.2013 18:53
bogi1
2
odpowiedz
bogi1
128
The Best in the World

Brzmi trochę jak LEGO Racers

14.03.2013 19:03
3
odpowiedz
zanonimizowany904551
1
Junior

Podobne trochę, ale niestety to nie to. Wydaje mi się, że to nie było nic z serii Lego.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl