Poszukiwania gry

Forum Inne Gry
Odpowiedz
07.08.2014 21:10
1
odpowiedz
zanonimizowany1020081
1
Junior

Poszukiwania gry

Witam. Mam taki problem. Kiedyś, a było to w roku 2003-2004 dostałem, a raczej moja siostra, dostała od wujka nowy komputer. Były na nim zainstalowane gry : Robin Hood : Legenda Sherwood,, Sąsiedzi z piekła rodem, Fifa 2003. Była zainstalowana też jedna gra - wojenna. Nie pamiętam jej dokładnie, byłem wtedy bardzo mały. Z tego co udało mi się zapamiętać, to jej ikonką był płomień ognia. Wydaje mi się, że w czerwonej obwódce. Na początku gry (misji?) wychodziło się z jakiegoś domu, zabijało się kilku żołnierzy i biegło się gdzieś przed jakieś budynki. Tam się wchodziło. Pamiętam, że więcej nikt w domu nie przeszedł. Wyjeżdżał jakiś czołg, czy inny pojazd i blokował drogę(?) Akcja działa się w dzień. Ktoś ma jakieś pomysły jaka to mogła być gra z góry dziękuję ;)

07.08.2014 21:16
2
odpowiedz
zanonimizowany932226
101
Senator

Jeśli chodzi o płomień to w Spy hunterze jest taki ale nie było tam nic o czołgu więc sorry :/

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl