pomocy! problem ze steam!

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
27.11.2015 15:45
1
odpowiedz
zanonimizowany1087157
27
Konsul
Image

pomocy! problem ze steam!

Witam. Dzisiaj doładowałem 50 p.a.y.s.s.a.f.e.c.a.r.d na steam i nic nie zadziałało, więc cofnąłem się i jeszcze raz chciałem doładować, to wyskoczył błąd "Twoja ostatnia transakcja jest nadal w toku. Twój usługodawca płatności jeszcze nas nie poinformował czy zamierza przetworzyć tę transakcję.

Przed kontynuowaniem tego zakupu skontaktuj się ze swoim usługodawcą płatności i upewnij się czy twoja poprzednia transakcja została sfinalizowana. Jeśli miało to miejsce i kontynuujesz ten zakup, ryzykujesz podwójnym obciążeniem za wszystkie produkty, które zostały zakupione drugi raz."

Co robić? A tu screen z zakładki Historia zakupów! ------------>

27.11.2015 15:54
2
odpowiedz
zanonimizowany1087157
27
Konsul

POMOCY!

27.11.2015 16:04
😊
3
odpowiedz
Nefarian17k
43
Oczko Pacynka

Sam doladowalem jakies 20 min temu steama przez psc, pisalo tak samo. Poczekaj troche czasu, przed chwilą doladowało mi portfel steam, wystarczy poczekac, troche cierpliwosci, moze to potrwać dłuższą chwile

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl