POMOCY !!!

Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz
07.03.2012 17:52
😱
1
odpowiedz
zanonimizowany830377
1
Junior

POMOCY !!!

Kupiłem Symulator Farmy 2011 i do tego razem kupiłem Zestaw Dodatków do symulatora Farmy 2011 pare razy wgrywałem windowsa od nowa i instalowałem zestaw a teraz gdy juz zainstalowałem Xp Profesional i chciałem zainstalowac zestaw do ls 11 to po wpisaniu kluczu aktywacyjnego do zestawu dodatków wyskakuje mi ze przekroczyłem limit aktywacji online. CO MAM ROBIC ??

Bardzo prosze o odpowiedz..

07.03.2012 17:57
kjx
2
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

http://www.farming-simulator.com/contact.php

Poproś o zwiększenie ilości aktywacji. Z tego co wyczytałem, gra ma ograniczenia do 6 aktywacji http://www.ls-uk.info/forum/index.php?topic=61124
Innej, legalnej możliwości raczej nie ma.

07.03.2012 19:21
3
odpowiedz
zanonimizowany830377
1
Junior

no ok ale gdzie mam poprosic ich o zwiekszenie ? bo w zestawie mam tez taką karteczke z kodem rejestracyjnym na Cdprojekt to tam mam sie rejestrowac ?

07.03.2012 19:25
4
odpowiedz
zanonimizowany830377
1
Junior

Powie mi ktoś co mam robić ? Bo puszczają mi nerwy z tego wszystkiego :P

07.03.2012 19:53
kjx
5
odpowiedz
kjx
136
Mighty Pirate

Podałem Ci linka do pomocy... Masz tam podany telefon.
Dzwonisz i mówisz: Dzień Dobry. Posiadam taką i taką grę. Wymieniłem ostatnio sprzęt komputerowy wraz z systemem operacyjnym. Wymagało to ponownego zainstalowania gry SF2011 - ZD. Niestety, okazało się że wyczerpałem już ilość dostępnych aktywacji. Czy może mi Pan/Pani pomóc?
I tak dalej... Ja za ciebie nie zadzwonię.

Ewentualnie, poszukaj na stronie CDP e-maila do supportu, jeśli boisz się telefonu.
I pamiętaj: CD Projekt wydał dodatki do gry. Samą grę, wydała inna firma (Techland).

Forum Forum Gry Symulacyjne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl