Dobra to na poważnie, Mandaryńska na 100% z opcją Japońską i ukrytą opcją Niemiecką.
Server i tak chyba wybierasz dopiero po odpaleniu gry wiec nie powinno miec to znaczenia... (przynajmniej tak bylo w becie)
Po zalogowaniu sie na konto Station na strone amerykanskiej kazali mi spadac na europejska i tam robic oddzielne konto (o to juz jest dym bo beta testerzy dali kase a teraz musza nowe konto zakladac :)). Niestety klient ze strony nie chce mi dzialac, sam sie zamyka po zaakceptowaniu umow. Sciagam teraz ze Steam, pojecia nie mam jaka wersje, dowiem sie za 60%.
[9]
Ciekawe wlasnie jak to bedzie. Ja, jako ze bralem udzial w becie dostalem "pozwolenie" aby zgrywac klienta ze strony US. Ciekawe, czy bede mogl grac na EU...
Jeśli gra została przypisana do konta przed 20 listopada to można bez problemów grać na wersji klienta US. Tak czy inaczej czy gramy na kliencie US czy EU to dostęp jest dokładnie do tych samych serwerów. Jedynie sprawy administracyjno/finansowe załatwiamy gdzie indziej.
Czyli biorac pod uwage mozliwosc skorzystania z paypala czy karty kredytowej nie ma to najmniejszego znaczenia. Dzieki za rozwianie watpliwosci - u mnie niestety jeszcze 30% zanim zaczne sie bawic :)
Klient Steam wychodzi na to ze jest amerykanski bo na konto Station udalo mi sie zalogowac, a na to utworzone dzis na europejskiej stronie nie.