Pierwszy film na youtube
Witajcie postanowiłem dzisiaj wrzucić sobie filmik na youtube z komentarzem.Chciałbym poznać wasze opinie na jego temat.Negatywne opinie przyjmę na klatę więc proszę piszcie szczere odpowiedzi.
Pojawiło się kilka błędów stylistycznych ale to mam zamiar poprawić.
http://www.youtube.com/watch?v=Id0XpM4tDSU&context=C3402c46ADOEgsToPDskIxKMRTa1eTocC-YkBkL4zX
Drogi Arku. Proponuję nagrywać filmy innym sposobem, ponieważ tego nie da się ani słuchać, ani oglądać.
Po pierwsze: nagrywaj jakimś programem bo z kamery jest dupny obraz
Po drugie: Za dużo razy mówiłeś "iii"
Dobra rada jeżeli najpierw nagrywasz filmik . To obejrzy go i sobie ustal co byś mówił bo się przycinasz .
http://www.youtube.com/watch?v=AtaAAL6jHeY - tu jest jeden z pomocnych rzeczy
http://www.youtube.com/watch?v=kM9sQzfYQUY&feature=related <- tu kolejny
Trochę anemicznie mówisz i nie nagrywaj takich filmów kamerą, bo to bez sensu jest. Użyj FRAPSA lub podobnego programu do nagrywania.
Koleś, po pierwsze, popracuj nad grą, bo grasz tak słabo, że tego się nawet oglądać nie chce. I co nam po Twoim komentarzu, że słabo grałeś? Jeżeli masz tak grać, nie nagwrywaj nic. Zostaw to dla siebie.
Po drugie, co to w ogóle za słowa?: "weszed"; "umie"; "naciskłem"? Daj spokój..
Po trzecie, dlaczego nagrywałeś filmik kamerką? Jest pełno programów do nagrywania, a ty akurat wybrałeś kamerkę, przez którą nic nie widać i filmik od razu traci na wartości.
edit: koncówka i tak wymiata. "to samo, no to samo po prostu" - wtf?
Użyj FRAPSA lub podobnego programu do nagrywania.
To gameplay z konsoli panowie, więc frapsa raczej nie użyje :P
Przyjmij na klatę, że wrzucenie gameplaya nagrywanego kamerą filmująca obraz monitora, to coś więcej niż porażka....
...to tragedia, żal, smutek i cierpienie.
Jeśli nie ma się odpowiedniego sprzętu do komputerowe nagrywania z konsoli to moim zdaniem nie powinno się w ogóle nagrywać. Telefon (a tym bardziej szklanka) nie jest dobrą alternatywą.
Po pierwszych paru twoich słowach chciałem się pociąć żyletką. Skoro nagrywałes to po tej twojej "grze" to naprawdę można był coś napisać i nawet czytane było by lepsze. Ja rozumiem, że jak sie nagrywa i jednocześnie gra to można zamulić bo sie skupiasz na grze, ale w przeciwnym wypadku twój anemiczny ton jest po prostu przerażający. Wyobrażam sobie cię gdy to nagrywałeś.
Poza tym twoja twórczość cierpi też na podstawą dolegliwość takich filmików. A mianowicie nie masz nic ciekawe do powodzenia. "Zazwyczaj używam AK47", a na cholere mi to wiedzieć? Opowiadasz o grze w którą gra 99% graczy których ta gra interesuje i jest ona na tyle banalna że naprawdę nie widze nic do pokazania w niej. Poza tym grasz jak łajza, więc ten filmik można uznać jedynie za "Kompilacje głupich śmierci w COD MW3".
Wybacz za takie zjechanie, siliłem się aby nie używać brzydkich słów, ale to moje subiektywna ocena twojego filmiku, która mam nadzieje przyjmiesz na klatę i poprawisz się.
Polecam przeczytać słownik, ale jakąkolwiek książkę, to może będziesz umiał wysilić się na więcej słów niż "oberwałem". Już nie mówiąc o błędach typu "naciskłem" czy "weszedł"
EDIT: Literówki.
Oczywiście wszystko przyjmuje na klatę.W najbliższej przyszłości mam zamiar kupić urządzenie do przechwytywania obrazu.A jak wiadomo to kosztuje.Ogólnie wiem że jest daremne itp.Ale mam zamiar się poprawić.Wątek uważam za zamknięty.