PGA 2013 -> kto z Was zamierza się pojawić?
Pytam z ciekawości, bo (zapowiadana jako "wielki powrót legendy") ubiegłoroczna edycja wypadła ponoć miernie. Ciekawe jak będzie w tym roku :)
Ja sobie odpuszczę. I już chyba na stałe. Widząc dzieciarnie i osoby dorosłe wbiegające na teren targów jakby rozdawali garnitury od Armaniego za darmo, po prostu upadłem. Szara masa niemal nadziała mego brata na barierkę przy kinie 5D mimo, że staliśmy w "kolejce" i każdy z nas (z naszej paczki) czekał na swoją kolej poszła od tyłu fala. Posuwaliśmy się naprzód z falą... Ledwo zdążył się wygramolić. Skakanie pod scene i niemal rękoczyny podczas rzucania CD-A. Dopóki nie zrobią z tym bydłem porządku i ograniczenia wiekowego 21+ z testami na inteligencję to sobie dam siana...
@malyb89
Święta racja ,jeżeli nie uda mi się załatwić jakiejś darmowej wejściówki to daje sobie spokój...
thomas -> nie podpuszczaj mnie :D
co do "fanów Rocka i Roja" Chyba ich nie spotkałem, albo po prostu nie zwracałem na to uwagi. Do samej tej dwójki nic nie mam, gdyby była okazja chętnie zamieniłbym z nimi słowo :)
Pojadę jak mi portfel pozwoli. W tym roku miałem ze znajomymi dla zabawy pójść na turniej w LoLa.
Też nie mam nic osobiście do tych gości. Chodzi mi zwyczajnie o to, że większość gimbazjady przychodzi na takie imprezy właśnie dla nich. A potem taka grupa kilkudziesięciu gimba robi sztuczny tłok :>