PDF

Forum Komputery
Odpowiedz
24.03.2011 21:03
1
odpowiedz
zanonimizowany612726
38
Legend

PDF

Witam! Czy wy też macie problem z odtworzeniem stron w formacie PDF? Czy ukazała się jakaś aktualizacja którą przegapiłem? Co mogę z tym zrobić?

http://www.ifpi.se/wp/wp-content/uploads/ar-20061.pdf - jedna ze stron której nie mogę otworzyć.

[2] Adobe

[2] Strona się ładuje (niebieski pasek dochodzi do końca) i pokazuje się biała strona i jakiś komunikat o problemie.

24.03.2011 21:08
redan
2
odpowiedz
redan
29
Brodaty Wiking

to zależy jakiego programu do otwierania pdf używasz. w zależności od programu instalowane są pluginy do przeglądarek umożliwiające przeglądanie pdf w samej przeglądarce. możliwe, że problem stanowi właśnie ten plugin

[e] sprawdź ustawienia dot pluginów w przeglądarce, albo w ustawianiach adobe czy aktywna jest opcja przeglądanie pdf w oknie przeglądarki (nie wiem jak to jest w przypadku adobe, bo używam foxit reader'a)

24.03.2011 22:51
3
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend

=D=2: Czy wy też macie problem z odtworzeniem stron w formacie PDF?
Nie.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl