Opowiesci z Trasy info
Witam
Pewnie kazdy liczy ze zobaczy tu dluugasny text ... niestety nie tym razem. Postanowilem moja dzialalnosc przeniesc na faceeboka. Beda to opowiesci z kazdego dnia kiedy bede mial internet. Jesli czytaliscie moje wczesniejsze texty to zapraszam do polubienia https://www.facebook.com/pages/Opowie%C5%9Bci-z-Trasy/1396010533973250 W niedziele wyjazd w kolejna trase wiec strona zacznie sie krecic..
jesli pomysl nie wypali powroce do pisania w normalnych watkach...
Hmm.. ciekawie byłoby wklejać też opisy z trasy do jakiegoś wątku na GOL-u. Facebook-a nie używam, a na GOL wchodzę dosyć często. Temat wydaje się ciekawy a myślę, że kopiowanie tekstu nie zabiera dużo czasu.
tak relacje beda dostepne na facebooku online live ;) a na gryonline bede wklejaj wszystko po zakonczonej trasie czyli po tygodniu / dwoch
taki maly wieczorny UP moze wiecej osob przeczyta ;) jutro juz mam zaladunek wiec powoli textu bedzie przybywac
Mi to jest obojętne czy tu czy na fb, grunt, że pokazujesz życie kierowcy zawodowego, szacun Morbus!
dzieki za wsparcie ;) jest juz co prawda troche takiego materialu na facebooku jednak mam nadzieje ze znajdzie sie kilku czytelnikow ktorym naswietli sie prawdziwe oblicze tego zawodu..
Jest lajk :)
Czekam na opowiesci z trasy! :)
Dbaj o interpunkcję. Sama treść zawsze była fajna, ale od strony interpunkcyjno-ortograficznej to często była masakra.
machina ruszyla ;) pierwszy wpis jest.. pierwsze golasy tez, zycze przyjemnej lektury tak jak napisalem jest spora szansa na nowy "domek" prosto z salonu jeszcze w tym roku. Aktualnie mam 9miesieczny samochod tez od nowosci no ale jak daja nowy to trzeba brac :P
Like jest, ale ta Scania w srodku jest mega, jazda pewnie jest bardzo przyjemna ;)
:) auto jak auto... jesli mam byc szczery to podniecalem sie przez pierwsze 2 dni.. pozniej szybko mi przeszlo i juz mam wyrobiona opinie o tym samochodzie mniej pochlebna ;) dla mnie jest jeden samochod Mercedes Actros i nikt mnie nie przekona do innego wozka.. mieszkanie jest super i to jest najwazniejsze
przepraszam za błędy jest mi naprawdę wstyd będziecie musieli przymknac oko niestety jestem żywym przykładem jak internet potrafi ogłupic człowieka
postaram się wszystkie treści przefiltrowac w wordzie
Moja pani profesor od polskiego po przeczytaniu tekstu napewno wykonałaby skok na Bunge z lina zaciśnięta na szyi