Okecie Nocleg

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.10.2012 23:42
Morbus
1
odpowiedz
Morbus
248
settler

Okecie Nocleg

Witam
Mam zamiar wybrac sie do warszawy samolotem.. z rzeszowa.. szukam noclegu / hotelu pokoju na jedna noc jak najblizej lotniska za przyzwoite pieniazki.. co polecacie ?:P nie musi byc full wypasu byle bylo blisko lotniska - jakiej ceny mozna sie spodziewac ? szukam czegos dla 2 osob

07.10.2012 23:44
2
odpowiedz
zanonimizowany629536
43
Generał

Polecam booking.com

Przedwczoraj wyhaczylem noc w Best Western Katowice 4* za 150 zl, co uwazam za bardzo atrakcyjna cene (100-120 zl biora za bezgwiazdkowe pokoiki na pietrze restauracji). Ostatnio jak jezdze to praktycznie tylko z booking.com korzystam, latwo sortowac po cenie i wybrac cos co ma takze dobre oceny :)

W Warszawie jak chyba w kazdym duzym miescie ceny zaleza od dnia tygodnia, w dni pracujace drozej, w weekend taniej. Ale obawiam sie ze jesli masz choc troche wymagania co do standardu (np lazienka w pokoju) to w tygodniu ponizej 200 zl bedzie ciezko.

Za 180 zl masz sensowny pokoj w B&B Hotel Warszawa-Okęcie, ale wbrew nazwie w tej cenie nie ma sniadania :)

07.10.2012 23:49
Awerik
3
odpowiedz
Awerik
62
Backpacker

20 kroków od terminala masz Courtyard Mariott, który jest tani, jeżeli uda Ci się wyrwać miejsce w promocji. Na losową datę wyskoczyła mi cena 230 zł na booking.com

07.10.2012 23:53
Morbus
😍
4
odpowiedz
Morbus
248
settler

:) jade a wlasciwie lece do dziewczyny na weekend ;p nie chce sie juz tluc samochodem wiec stwierdzielm ze samolotem bedzie szybciej :P Warszawy wcale nie znam wiec Ona jakos sie do mnie dostanie :P potrzebuje tylko normalnego noclegu oczywiscie dzieki za propozycje

07.10.2012 23:58
5
odpowiedz
zanonimizowany629536
43
Generał

Awerik: Ja akurat patrzylem na 10 pazdziernika, to Courtyard najtaniej wyszedl 750zl :) Pewnie tansze wykupione albo w tygodniu tak dopieprzaja cene...

Tak, w sobote juz 230 zl za taki sam pokoj :) Nie oplaca sie w tygodniu tam nocowac ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl