Ofiice 2007 --> problem

Forum Komputery
Odpowiedz
16.09.2011 11:46
Drace66676
1
odpowiedz
Drace66676
168
D.R.A.C.E

Ofiice 2007 --> problem

Witam. Otóż od dłuższego czasu mam taki problem, że w momencie otwierania jakiegokolwiek pliku Worda pobranego z internetu wyświetla mi się komunikat dwukrotnie: "Program nie może utworzyć pliku roboczego, sprawdź zmienną środowiskową TEMP".

Moje zmienne środowiskowe to:

TEMP :%USERPROFILE%\AppData\Local\Temp
TMP: %USERPROFILE%\AppData\Local\Temp

Na jednym z forum pisało abym zmienił zmienną na: %USERPROFILE%\Temp

To jednak nic nie dało. Włączyłem również diagnostykę w Officie, to również nic nie dało. Zmieniałem również zmienną w rejstrze i nic.

Od razu pisze, że nigdy nie grzebałem w systemie, czy w rejestrze, i nawet nie pamiętam w którym momencie mi się to zaczęło robić.

Jeszcze po pracy przeglądne inne fora, ale może ktoś miał podobny problem i ma rozwiązanie. Mój system to Windows 7.

I jeszcze kolejna dziwna rzecz. Po tych komunikatach, które się pojawiają w momencie otwierania worda z internetu, dokument się otwiera ale nie jestem w stanie go zapisać, gdyż pisze, że nie mam uprawnień, kieruje mnie na pulpit, dalej jest komunikat, że za mało miejsca na dysku, co jest bardzo dziwne i nie jestem w stanie takiego pliku zapisać. Dopiero muszę to skopiować, zamknąć, ponownie uruchomić worda, wkleić i wtedy jest możliwość zapisania tego na dysku.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl