http://www.youtube.com/watch?v=XQf3YP8p85I&feature=player_embedded
dziś o 19 pojawił się pełny zwiastun Niezniszczalnych 2 ;)
można go podsumować krótko - starzy ale jarzy ;) elita lat 80-tych i 90-tych chce pokazać dzieciom co to znaczy film akcji - w pierwszej części wyszło im według mnie średnio ale część druga zapowiada się znacznie lepiej :)
szczególnie rola JCVD w roli głównego złego i pojedynek Sylwek vs Van Damme to to na co czekali fani kina dziesiątki lat ;)
no i Arnold is back (in Smart ;)
A gdzie Axl Rose?
Scena z Arnim i Smartem wymiata, uśmiecham się teraz jak głupi do sera... :-)
GET TO DA SMAAAART!
Jest Arnold, jest I'M BACK, będzie jazda bez trzymanki!
no i jest firmowy kopniak Van Damma, brakuje tylko kopniaka z półobrotu Chucka ;)
mam nadzieję, że to tylko trailer taki mało krwawy jest, tak czy inaczej będzie zadyma :D
niby trailer jest pg13 a film ma byc z kategorii R - no ale Chuck Norris jak był w Polsce to powiedział że jak będą przekleństwa lub inne brzydkie rzeczy to przyśpieszy koniec świata więc różnie może być ... ;)
1. Stallone strasznie się postarzał od czasu pierwszego filmu
2. Zerowa muzyka w trailerze...
3. Naciągane do granicy możliwości, ale i tak obejrzę, dla Arnolda i JCVD
Szykuje sie kawal dobrej zabawy. Jest Chuck Norris, Van Damme vs Stallone, parodia Terminatora i Die Hard 4... obowiazkowo w kinie!
Hoohner -
1. -
2. +
3. +
Podałeś w większości zalety :P
Mam nadzieję, że ktoś przetłumaczył dla Norrisa świat i film nie będzie miał PG13.
Troche beka, ze Norris plakal, ze nie moga przeklinac, a na filmie morduje z karabinu iles set ludzi ;P
Dobra, jest Bruce - trzeba zaliczyć :D
Zapowiada się solidna porcja dobrej rozrywki. :) Nie mogę się już doczekać.... ;)
Z pewnością pójdę, choćby dla beki.
Scena ze smartem dobra, choć widać, że drzwi odlatują nie przez pociągnięcie Arniego.
Ale i tak dobra! ;D ze trzy razy ją oglądałem. Fajnie, że panowie mają dystans do siebie i tego co kreowali, choć wpadli na to już dawno.