NBA 2k11 tryb my player problem!

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
12.03.2011 15:02
👍
1
odpowiedz
zanonimizowany656097
12
Legionista

NBA 2k11 tryb my player problem!

Mam problem z dostaniem się do NBA,grałem już z blue na grey,później byłem w NBA trzeba było zagrać chyba 4 mecze..i poźniej dostałem się do ligii JAM nie pisze ile mam zagrać meczy...moja najlepsza ocena to C...Nie wiem co zrobić by się dostać do NBA..Ile mam zagrać meczy i jaką mam mieć ocenę?
Z góry dziękuję :D

14.03.2011 21:11
2
odpowiedz
zanonimizowany400357
5
Legionista

Napisz coś więcej o swoim zawodniku (Jaka pozycja, wzrost, jaki styl gry, na jakim grasz poziomie trudności). Wtedy napiszę Ci kilka porad, bo ja nigdy nie miałem problemu w dostaniu się do NBA.

04.04.2011 18:21
3
odpowiedz
zanonimizowany503250
41
Centurion

Mam pytanie
Gralem w my player na pozycji rzucajacego obroncy, moja specjalizacja to rzuty za 3pkt, ktore mialem ulepszone do 93 poziomu, niestety stracilem "save". Wczoraj stworzylem nowego zawodnika tez na pozycji rzucajacego obroncy tylko zamiast specjalizacji rzutow za 3pkt, dalem mu "athletic" i opcje rzutow za trzy mam na 50 poziomie. I tu moje pytanie, jesli ulepszalbym non stop rzuty za 3 to czy ze specjalizacja athletic bedzie tak samo skuteczny w rzutach za 3 jak ze wczesniejsza(rzuty za 3) specjalizacja, czy musze tworzyc od nowa?

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl