mam zamiar podjąć się pracy w multikinie na początek same weekendy cóż w tygodniu szkoła więc tylko to mi zostaje. pracował ktoś tam może kiedyś? w jaki sposób można złożyć cv? na stronie multikina niestety nie mogę znaleźć konkretnych informacji na ten temat.
ktoś wie jakie jest wynagrodzenie? znajomego kumpel chodził w same weekendy i twierdzi, że miał 600-700zł nie pamiętam dokładnie
jak szukają ludzi do pracy, to gdzieś się z tym ogłaszają. to nie organizacja charytatywna, która bierze wszystkich chętnych.
no to będzie 300zł a nie 600 czy 700zł chce po prostu sobie dorobić
A jesteś pełnoletni? Bo jeśli nie to raczej nie przyjmą. Ojciec pytał raz obsługę, od ilu lat przyjmują bo kilka osób wyglądało dość młodo.
pooh wielkie dzięki !
Mac wiesz ten gościu był w 2 tech co tam pracował a ja jestem starszy więc nie powinno byc problemu :)
Mam znajomych co pracują w kinie i niestety stawka podana przez HUtHa jest prawdziwa. To jest obóz pracy!
a i tak jest mnóstwo chętnych i cięzko sie dostac
z tego co słyszałem (ale ile w tym prawdy nie mam pojęcia) to można wręcz wyciągnąć drugą pensję ze znalezisk w czasie sprzątania sali po seansie (portfele, telefony itd.)
portwele i telefony powinno zwracac sie właścicielom