Motorola Mileston

Mobile
Odpowiedz
23.09.2011 20:28
The Puchacz
1
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Motorola Mileston

Co sądzicie o tym telefonie ?
Może ktoś z was miał ten telefon i mógłby powiedzieć co o niem sądzi.

23.09.2011 20:44
GBreal.II
2
odpowiedz
GBreal.II
136
floydian

Generalnie ok, ale to nie jest już nawet klasa średnia sprzętu na androidzie. Największą jego wadą było olewanie tego modelu przez samą Motorolę i długie zwlekanie z aktualizacją systemu do wersji 2.2 (która pozwala instalować aplikacja na karcie sd bez kombinowania).
Dla mnie klawiatura jest wygodna.

Wady są zależne od wersji systemu: przy 2.1 jest mało miejsca na aplikacje i po pewnym czasie trzeba kombinować co usunąć, żeby wgrać coś nowego. - zawsze można poratować się modami i nieoficjalnym "apps2sd"
W wersji 2.2 telefon potrafi strasznie mulić, zdarza mu się ubić aplikację działającą w tle, której nie chcemy ubijać (ja mam akurat wgranego jakiegoś moda, ale kolega na systemie od moto też się na takie coś żalił).

Z grami 3D jest różnie, ale generalnie OK - są już takie, które nie chodzą, albo chodzą beznadziejnie, ale we większość pozycji da się komfortowo grać. Trzeba się liczyć jednak z tym, że super-wypaśne graficznie gierki nie będą działać - tutaj brakuje chyba ramu, bo 256MB szału nie robi.

Nie powiem "brać w ciemno", bo nie jest pozbawiony wad. Fizyczna klawiatura jest na pewno plusem (chyba, że ktoś nie lubi, jak mu telefon ciąży w kieszeni, bo Milestone jest dość ciężki).

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl