Mój kanał na YouTube

Forum Moje Video
Odpowiedz
08.04.2013 17:01
1
odpowiedz
zanonimizowany752536
3
Junior

Mój kanał na YouTube

Witam.
Chciałbym zaproponować (tego słowa mi brakowało) mój kanał na YouTube: http://www.youtube.com/user/TheKUKI125?feature=mhee
Prosiłbym o ocenę kanału, filmów i tak ogólnie. Co poprawić, co zmienić oraz co wywalić. Zapraszam

08.04.2013 20:38
😈
2
odpowiedz
zanonimizowany899481
0
Pretorianin

Syfff 7

08.04.2013 20:45
3
odpowiedz
zanonimizowany911020
4
Konsul

Szczerze mówiąc nawet nie chciało mi się patrzyć,ale wiem że twój kanał jest do dupy.Można się tego łatwo domyślić,patrząc na to że musisz reklamować go na tym forum.

Tak w ogóle to nie dociera do was że nikt na tym forum nie chce oglądać waszych kanałów na YouTube ? Jeszcze nie widziałem nikogo kto by się skutecznie na tym forum rozreklamował.

08.04.2013 20:50
Bezi2598
4
odpowiedz
Bezi2598
160
Legend

Przed nagrywaniem filmików na youtubie zadaj sobie podstawowe pytanie. Dlaczego ktoś miałby oglądać twoje filmiki?
Takich serii na YT jest tysiące. a poza tym ludziom już się troche to znudziło.

09.04.2013 09:45
CyberTron
5
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

Następny. I do tego kumpel poprzedniego pajaca, który się tutaj reklamował.

Gościu, masz 20 widzów i średnio po 7 wyświetleń na film, a masz ich ponad 120. I co? Nic Ci nie dzwoni?

Jesteś cienki, żadna reklama nie pomoże.

Co poprawić? Tam nie ma co poprawiać. To trzeba zaorać.
Co zmienić? Hobby, nie będziesz Jojem i Syf-kał-efem.
Co wywalić? Cały kanał. W kosmos. Dla pewności dwa razy.

A na tekst typu: "robię to dla przyjemności" odpowiadam... W takim razie po coś tutaj przylazł?

Forum Forum Moje Video
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl