bo jak ktoś np. nie ma gg to dupa, nie?
jak najbardziej. shoutbox dobra rzecz.
Czy ty przypadkiem nie mówiłeś że kończysz przygodę z tym forum by są tu osoby ,,gupie'' i ,,spamerzy''???
Tak, jeśli wstęp na niego mieli by tylko określeni userzy.
Kiedyś był, wchodziło się na niego przez belkę na górze forum;) Pamięta ktoś operatora YackOO?:)
Tak jak Lucy_ mówi kiedyś był
Scortch zobaczymy cyz nie zrobi nowego konta znowu :P
Kiedy byl, calkiem przyjemny. Teraz na forum jest za duzo trolla, zeby go wskrzesic.
Baran.
Nowi na GRY-OnLine: premium524145, numcap, swistak95, shaco759, Alan Wake, Sugarr, cinas19, Dj123456798, mrówa12318, pati34, andre18 lock, John Cena, przywal, premium485927, berto, tw1stos, danielek1818, danielek18, MopsX, Zakulapol, Dezert, vinci19, Mułek, premium710332, francu, ...
Jak wyżej! PW na prezydenta !
Nie.
[20] --> Wysyłałem prośby i nic z tego jak na razie :(
Może utworzymy listę? ;d
Co to zmieni? Nic. Nie jesteście pierwsi już z tym dennym tematem. Nie będzie chata, shoutboxa, pw czy innych głupich, zbędnych miejsc, które prędzej czy później zaatakuje plaga spamerów.
No tak jak Morbus mówi byłkiedyś chat ale zniknął szybciutko
nie
spoko byl chat, ale wtedy bylo na nim paru userow na krzyz i same znane nicki, teraz to nie ma sensu =]
pamietam, ze kuzi wtedy z siebie niezlego idiote robil
Lepiej nie, było by więcej spamu i głupich nic nie znaczących wpisów. Szkoda nerwów na takie coś
Wydaje mi sie, ze chat znikł głownie dlatego ze kazdy był na nim Soulcatcherem (w roznych wersjach pisowni) i robiło sie bagno bo kazdy udawadniał innemu ze jest "tym prawdziwym" Hehe pamietam te czasy :)
Ja bym wolal PW
Prywatna wiadomość lepsza. Żaden shoutbox by na golu nie wydolił przy taki mnatłoku.
Byl chat i byl praktycznie pusty caly czas.
Co do PW to temat byl poruszany wielokrotnie i z tego co pamietam to administracja nie mialaby wgladu do takich wiadomosci, co moglo by prowadzic do niemilych sytuacji :)
Czaty są dla zboczeńców i nastolatków. Idź na onet albo inny i-netowy szmatławiec.
robimy listę: Lista na PW
-ppaatt1
-Ghost2P
-miczek2008
-davhend
-what's up
Lista na PW
-ppaatt1
-Ghost2P
-miczek2008
-davhend
-what's up
-gruby300
Lista na PW
-ppaatt1
-Ghost2P
-miczek2008
-davhend
-what's up
-gruby300
-HoMeR
Kijowy i nie realny pomysł. Przy obecnej liczbie userów byłby to jeden wielki spam, chyba że w opcjach bym mógł zaznaczyć czy akceptuję prywatne wiadomości.
Co by w istocie rzeczy nic nie zmieniło bo większość znanych userów pewnie nie akceptowałaby prywatnych wiadomości:)
Kijowy i nie realny pomysł. Przy obecnej liczbie userów byłby to jeden wielki spam, chyba że w opcjach bym mógł zaznaczyć czy akceptuję prywatne wiadomości.
Ale jeśli zmienianie stopnia jest ograniczone przez liczbę postów, też można zastosować tą metodę do pw. Masz te 500 postów, ranking na + (albo np. co najmniej 10 lvl) to możesz wysyłać.
Moi drodzy robienie śmiesznych list też nie ma większego sensu. Soul wie, że niektórzy chcą i jeśli Soul będzie chciał to pw też będzie. Co najwyżej można poddawać ten pomysł dyskusji w odpowiednich do tego wątkach. (gdzieś był jakiś z propozycjami zmian na forum).
"gdzieś był jakiś z propozycjami zmian na forum" - zmiany, które miały być wprowadzone w 2010 - a mamy od 3 miesięcy 2011.
Dlaczego jestem na liście skoro się nie wpisywałem? Stwierdziłem, że PW byłaby lepsza, a nie, że chcę żeby to było.