MMO w stylu
Witam bardzo serdecznie!
Już bardzo dawno nie wbijałem żadnego lvl i naszła mnie na to mega ochota... problem jednak w tym że w świecie Action MMO RPG ciężko mi znaleźć coś co by pasowało moim gustom...
Widok z 3 osoby, poruszanie postaci myszką nie żaden WSAD+spacja itp,1 klik i postać atakuje potworka a nie durne klikanie po 100 razy 1 albo LPM. Nienawidzę spędzania 30 minut w celu dotarcia do miejsca w którym mam ubić 3 potworki za które dostaje 1/10000000000 potrzebnego expa i powrót kolejne 30 minut by oddać questa... chce grindować ile wlezie i dzięki temu mieć expa - questy ok ale właśnie bez tego zbędnego latania.
Dungeony na jakieś party z znajomkami bo na pewno jacyś do mnie dołączą.
W sumie tyle... może być to tytuł buy to play - abonament nie bardzo.
Rift
DDO. Wszystko jest, poza poruszaniem się za pomocą myszki. Zresztą widok z 3 osoby i brak WSADu? jak to sobie wyobrażasz? Jak coś to Argonnessen i gidlia Magia i miecz zapraszają :)
Wyobrażam sobie to dokładnie tak samo jak w Dekaronie czy Silkroadzie.... nie jak w Wowie i jemu podobnym grom...
Bogas --> szukać Was bezpośrednio w grze ? O kogo pytać ? Macie jakąś stronę ?
hmm.. może Tibia? większość Twoich wymagań się zgadza:
* chodzi się myszką (można wsadem ale nie trzeba + niema spacji!)
* 1 klik i atakujesz mobka
* grind, grind i jeszcze raz grind
* party ze znajomymi możecie robić na mocniejsze mobki, bo instancjonowanych dungeonów niema.
W sumie, to jeszcze jest taka gra jak Cabal. Chyba p2w ale z tego co napisałeś, to by Ci się spodobała. Próbowałam wyciągnąć z niej koleżankę do czegoś nowszego, ale się nie udało, bo zbytnio przyzwyczaiła się tam do takiego sterowania, jak opisałeś.