MMA czy UFC 2010?
Witam. Zastanawiam się nad tymi dwoma tytułami na X'a 360. Wiem ze MMA jest bardziej przystępniejszy. Prosto z mostu, w którą gre przyjemniej wam się gra?. Gdzie kariera jest zgrabniej zrobiona?
Ja polecam UFC 2010. Niby grałem tylko w demku MMA na PS3, ale niestety kompletnie nie przypadło mi do gustu, w przeciwieństwie do UFC, w którego demko grałem u siebie, a także przegraliśmy wiele godzin u znajomego w pełnej wersji gry. Z tego co rzuca mi się w oczy to strasznie powolna akcja.
Jak jest z karierą w UFC? Tego niestety nie będę Ci w stanie powiedzieć, ponieważ nie grałem nigdy w karierze.
Zatem ostateczny werdykt z mojej strony: UFC 2010.
Polecam MMA. Nie grałem co prawda w UFC, ale grałem u kolegi w MMA i musze przyznać że całkiem fajna gra. Tylko że na PS3... Jeśli chodzi o xboxa to nie grałem
[5]
Chciałbym jeszcze dodać, że mój kolega również nie wypowiada się przychylnie o MMA, jak kilka innych osób - np. z podcastu Konsolowca lub Fantasmagierii (już nie pamiętam dokładnie)
Ja mam UFC, a MMA zagrałem krótko w demko. Co mogę napisać, to, że UFC jest dla mnie o wiele trudniejsze, co daję więcej satysfakcji z wygranych niż w MMA. Graficznie też przewagę daję UFC. Co do kariery, to nie mam zbytniego porównania, bo nie widziałem trybu kariery w MMA. Na plus gry EA dodam, że tam podoba mi się otoczka walki, wejście zawodnika na matę, itd i to, że jeśli dla kogoś UFC jest za trudne, to MMA raczej bardziej mu podpasuje i sprawi przyjemność
ufc - bardziej pod symulacje
mma - zabawa / jeden wieczor i masz staty na maxa :)
aiMa- jest dokladnie na odwrot...
w MMA masz lepiej zrobione to, ze aby umiec jakis cios, musisz sie go nauczc , co cie wyklucza na tydzien... a nie , jak w ufc zrobisz to juz umiesz
UFC to zdecydowanie lepszy parter. Nie oszukujmy się, EA MMA ma fenomenalną stójkę lepszą od UFC. Na twoim miejscu nabyłbym obie gry. Kariera w MMA jest zrobiona bardzo fajnie, lepiej niż w UFC. Jeśli masz zamiar grać ze znajomymi to MMA, szybko załapią o co chodzi i będzie się fajnie grało.A żeby opanować UFC, trzeba trochę pograć, jest to bardziej skomplikowana gra.
Obie gry mają wady i zalety, ale myślę, że nie da się określić, która gra jest lepsza.
_MyszooR_ co ty gadasz za glupoty ? grales w to ? przeciez w mma zeby nauczyc cie jakiegos specialnego ciosu to tylko uciekasz przed ciosami albo robisz jakies kombinacje i go dostajesz..
cos ci sie pomylilo
Dla mnie lepsze MMA
bierz MMA, jak ktoś mówi że UFC jest lepsze to zwyczajnie się nie zna, poza tym tego typu gry są pod online a nie kariere, nie wiem jak kogoś może jarać granie z AI
"UFC to zdecydowanie lepszy parter. Nie oszukujmy się, EA MMA ma fenomenalną stójkę lepszą od UFC."
haha parter w lepszy w UFC ? jak czytam takie opinie to się mocno krzesła trzymam
ale tak to jest jak ktoś się wypowiada o grze nie mając pojęcia o mechanice rozgrywki
Przyznam się , że popełniłem błąd w ocenie. Stójka w UFC jest znakomita[Fight Night ma podobną stójkę do MMA, ale o wiele lepszą (MMA to gniot)], tylko że inaczej trochę wygląda. (Twórcy EA MMA sami przyznali, że stworzyli kaszankę )