Minecraft wilki 1.8.1
Na moim świecie w ogóle nie chcą się respić wilki.Gram dobry rok i nie zobaczyłem ani jednego wilka.Jak można go wyrespić albo zwabić.z góry WIELKIE dzięki.
No to przykro mi, ale na tym forum nie udzielamy pomocy złodziejom.
@bob destruktor
hahahah!
[3] Co ty napisałeś? Ten z [2] Jest wrogiem piratów!!!
EDit: O... a nie mówiłem ?
No sorry, ale mi szkoda pieniędzy na grę która nie musi mi się spodobać.Może to nie do końca fer no, ale zrozumcie.
[8] Mam rozumieć, że grasz w grę, która ci się nie podoba? Jaki to ma sens?
Nie do końca "fer" jest jak twórcy się napracują przy tworzeniu danej gry, a później taki ktoś jak ty sobie ją za darmo ściąga z torrentów.
Z reszta myslisz ze wymądrzałbym sie gdybym mial pirata??
Tak.
ale sie prawilniactwo zalęgło na tym forum. Gratuluję wam posiadania wszystkich oryginalnych gier.
Same debile porobili się na forum. On się grzecznie pyta a tu już pirat czy oryginał. Odejdź na dalszą odległość od swojego domu/tak gdzie koczujesz i na pewno jakiegoś znajdziesz.
cswthomas93pl--> Może jeszcze ma dowód ma ci pokazać żebyś uwierzył czy to nie jakiś bot?
Feess - pytalem juz wczesniej w innym watku ale nie odpowiedziales. Rozumiem, ze w kazdym watku w ktorym prosisz o karteczke z nickiem kolo gry, itp. znasz odpowiedz na zadany problem, tylko czekasz z jego wyjawieniem az potwierdzona zostanie oryginalnosc? Czy zwyczajnie nabijasz posty, gowno wiedzac w temacie? :>
Feess - Cytat z innego wątku(starego): A gdyby ci już udowodnił to znasz jakiś cudowny sposób na to żeby się pojawiły?