Microsoft Office 2007 full pl.

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
16.04.2011 16:04
👍
1
odpowiedz
zanonimizowany789177
1
Junior

Microsoft Office 2007 full pl.

Witam. Potrzebuje ktoś może program microsoft office 2007 full wersja polska? :D Mam akurat instalke i nie mam co z nią zrobić dlatego pomyślałem, że komuś może się przydać bo niedawno ja go potrzebowałem ale nigddzie nie mogłem znaleźć płnej wersji polskiej. A więc jeżeli znajdą się chętni proszę pisać na nr GG 35274388

16.04.2011 16:08
kaczor_donald
2
odpowiedz
kaczor_donald
54
1eden1edyny

Jak ktoś nie posiada gg (np ja), może się z tobą skontaktować w inny sposób?

16.04.2011 16:13
3
odpowiedz
zanonimizowany789177
1
Junior

No nie wiem, skype. ? A nie możesz sobie po prostu ściagnąć? To jest w pelni darmowe tutaj odam ci już link: http://komunikator.gadu-gadu.pl/

16.04.2011 19:17
Imak
😊
4
odpowiedz
Imak
128
Senator

Mam nierozpakoewane opakowanie z Wordem 2000.

Przepraszam, ze offtopuję, ale jestem z niego zadowolony.

Mam też rozpakowane: Windows 95(miałem go, zanim miałem komputer) i Windows 98, używany wielokrotnie(w tamtych czasach mało kto miał płytki z systemem w domu, pobrać z internetu nie szło, a piraci nie byli jeszcze tak powszechni, w 98 roku miałem tylko pięć lat, ale dobrze pamiętam pożyczanie tej płyty i kilku innych).
Płytki te dostał za darmo mój ojciec, był gdzieś na serwisie i człowiek, który tam pracował miał 20 komputerów, na które trzeba było nagrać system. Na każdy komputer nagrał z jednej płytki, a resztę chyba rozdał(a przynajmniej mój ojciec dostał).

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl