Jakie to prymitywy teraz karierę robią. Jedyne co mogą słuchaczom i widzom zaoferować to rynsztokowe chamstwo i nic więcej. Dno. Podoba wam się "dowcip"?
"Na Michała Figurskiego i Kubę Wojewódzkiego posypały się skargi po jednej z ostatnich porannych audycji, w której dziennikarze obrazili ukraińskie kobiety. Po programie interweniował Związek Ukraińców w Polsce i zniesmaczeni internauci, którzy rozpoczęli na Facebooku akcję: Powiedzmy chamstwu Wojewódzkiego i Figurskiego "NIE"!!! ...
"Poszło o audycję "Poranny WF" w której prezenterzy radia Eska Rock komentowali mecz Ukrainy na Euro 2012:
Wojewódzki: A wiesz co ja wczoraj zrobiłem po tym meczu z Ukrainą?
Figurski: No?
W: Zachowałem się jak prawdziwy Polak...
F: Kopnąłeś psa.
W: Nie, wyrzuciłem swoją Ukrainkę.
F: A to dobry pomysł... Mi to jeszcze nie przyszło.. Wiesz co? Ja po złości jej dzisiaj nie zapłacę.
W: Wiesz co, to ja swoją przywrócę, odbiorę jej pieniądze i znowu wyrzucę.
F: Powiem Ci, że gdyby moja była chociaż odrobinę ładniejsza, to jeszcze bym ją zgwałcił.
W: Ee.. ja to nie wiem jak moja wygląda, bo ona ciągle na kolanach."
Jakos wyjatkowo malo zabawne te żarty, ale nadal wole te dwie medialne łajzy od anonimowych obszczymurów obsmarowujących ich w internecie
nic nowego, przeciez wiadomo, ze obaj panowie nie prezentuja soba nic wyjatkowego
Akurat ich słucham notorycznie, jest to satyra, oni drwią z wszystkiego i wszystkich, są poza politycznymi podziałami i poza społeczni.
A taki akcje jak ta dają im tylko darmową reklamę. I dobrze, bo my Polaczki tak strasznie nie umiemy się śmiać z siebie, że aż przykro.
ed. zjadłem myśl :D
matifs chyba postanowił pokonać mirencjuma własną bronią w myśl zasady "zdanie bez jakiejś głupoty, to nie zdanie"
oj poprawiłem, chodziło mi o to, że jadą po wszystkich...
F5 czasem i czytać jeszcze raz ...
nie chce dolewac oliwy do ognia, ale figurski urodzil sie w moskwie . . . PRZYPADEK????
No jak to nie jak tak? Z prezydenta buly jada caly czas :)
Bullzeye_NEO-> Podobno wydziano go 10 kwietna w Smolensku :)
W porę i na czas słucham już ich od dłuższego czasu i nie takie numery tam wyrabiali mi to pasuje przynajmniej nie krzyczą że ich pobili bo ktoś odepchnął im kamerę...
Rlly gdyby Bałtroczyk tak powiedział to by wszyscy mieli na to wyryte...
Nie należy tych ludzkich zer zaszczycać swoimi komentarzami, ale można się zastanowić, jak Polacy (nie)wychowują swoich dzieci, że te są w takie zera zapatrzone jak w obrazki.
Wojewódzki wielokrotnie w swoim programie mówił rzeczy w tonie
" Nie głosujcie na PiS", "Kaczyński to zło "
Wiele wspólnego to z apolitycznością to nie ma
"Ukraińska dyplomacja podkreśliła, że prowadzący program w radiu Eska Rock "pozwolili sobie na skrajnie poniżające wypowiedzi pod adresem Ukraińców, co jest nie do przyjęcia przez jakiegokolwiek cywilizowanego człowieka, oraz demokratyczne społeczeństwo, w którym nie powinno być miejsca dla publicznych obraz, bądź dyskryminacji na tle narodowościowym".
MSZ w Kijowie zaznaczyło, że dwaj dziennikarze pozwolili sobie na obraźliwe słowa o Ukraińcach, gdy Polska i Ukraina "razem i z sukcesem przyjmują finał Euro 2012".
"MSZ Ukrainy domaga się publicznych przeprosin od autorów tych wypowiedzi, oraz jest przekonane, że strona polska użyje wyczerpujących środków w celu odpowiedniej reakcji oraz niedopuszczenia do podobnych sytuacji w przyszłości" - głosi komunikat."
Wojewódzki to mało śmieszny pajac. Wypłynął na chamstwie i błazenadzie. Figurskiego nie skomentuję. Chociaż nie, jednak skomentuję - prostak.
Wojewódzki to zwykły frajer i cienki bolek. Powyższe "śmieszne" tekściki są żenujące i mają prawo oburzać Ukraińców tak jak nas podobne żarty o Polkach w UK. Sam Kuba na żartach chociażby z PiS zarobił pieniążki na Ferrari czy co to on ma, ale jak sondaże w wyborach dawały PiS wielką szansę, to szczurek strzelił we Wprost, z okładką na której widniała jego czarno-biała, zatroskana twarz, wywiad pod tytułem "Boję się PiS". Żałosne. Koło nadzianej dupy się zapaliło to i żarciki się skończyły...
ale można się zastanowić, jak Polacy (nie)wychowują swoich dzieci, że te są w takie zera zapatrzone jak w obrazki.
birds of a feather flock together
Jest to gdzieś uploadnięte? :)
Sam Kuba na żartach chociażby z PiS zarobił pieniążki na Ferrari czy co to on ma
Przeciez to nie jego auta, on sciemnial ze sobie je kupil. Za to ma u mnie najwiekszego minusa, bo wyszlo jego pozerstwo
Mnie denerwuje to, że przez takie niby żarty dwóch zakompleksionych łebków całemu narodowi zagranicą przypina się łatkę narodu prostackiego i buraczanego. Już za samo to powinni odpowiadać. Natomiast jeżeli komuś ci dwaj i ich głupota odpowiada świadczy to tylko o tym, że naród naprawdę zdurniał.
Może jeszcze powiedzą, że obrażając współgospodarzy Euro chcieli walczyć ze stereotypem polskiej gościnności :P
[25] Hahahahaha xDDDD
Czy tylko według mnie z tego robią widły z igły? Przecież Wójewódzki i Fugurski to prawie że kabareciarze ;)