Meble

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
05.08.2015 18:56
EnX
1
odpowiedz
EnX
175
White Dragon

Meble

Hola,

W najbliższym czasie czeka mnie wymiana mebli w pokoju, teoretycznie sprawa banalnie prosta, ale jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach i wszystko komplikuje.
Jako że nie chce za bardzo zagracić pomieszczenia, dlatego potrzebuję: szafy rozsuwanej, szafki rtv, komody, regału na książki i ewentualnie biurka, ino nie mogę nigdzie znaleźć powyższych elementów w jednym kolorze lub z jednego systemu.
Jak uda mi się upolować szafę, szafkę, komodę to nie ma regału, albo na odwrót.
Myślałem nawet o meblach na wymiar, tyle że nie bardzo uśmiecha mi się sprzedawanie nerki, aby umeblować pokój.

Może ktoś kiedyś stał przed podobnym problemem i może poratować jakimiś wskazówkami, co robić, gdzie szukać, na co uważać :)

05.08.2015 19:21
MichałPolak
2
odpowiedz
MichałPolak
105
Generał

[sry za brak polskich znakow duzych liter itp mam rozwalona klawiature]

Hola que tal?

najlepszym wyjsciem bedzie ikea :)

06.08.2015 16:23
EnX
3
odpowiedz
EnX
175
White Dragon

Wszystko dobrze, niestety na tym kończy się moja znajomość tego pięknego języka.

Ikea moim przyjacielem nie będzie, u nich także nie skompletuje całego zestawu, no chyba że każdy mebel będzie z innej parafii ;)
Przejrzałem nawet ofertę brw... tam także nikt nie wpadł na pomysł że w pokoju dziennym może stać duża szafa :|

06.08.2015 17:11
Herr Pietrus
4
odpowiedz
Herr Pietrus
238
Jestę Grifterę

jak nie, jak tak? jest na pewno kilka serii z szafami.
chyba, ze też masz klitkę w której albo mieści się szafa z zetawu, albo regał
wtedy zostaje sprzedaż nerki - tanie meble na zamówienie to nieporozumienie.

W ogolę takie meble to nieporozumienie, jeśli nie znasz dobrego fachowca. Niby to robota dla debila - dociąć płyty, nawiercić dziury na wkręty, zawiasy czy prowadnice szuflad - ale za precyzję na poziomie nawet BRW trzeba słono zapłacić.
Mnie w gotowcach to właśnie szuflady głównie dobijają - kryte prowadnice tylko w kuchniach premium labo pojedynczych systemach, reszta na rolkach lub od biedy na kulkach...

30.11.2015 13:08
5
odpowiedz
angeltk
16
Chorąży

hej Ja również zastanawiam się nad kupnem mebli do pokoju ale zależy mi na baaaardzo ekonomicznej cenie. Nie chcę kupować sobie jakichś używanych gratów ale nowe meble ale szukam tańszych.. Ikea odpada ( nie mam dobrego doświadczenia). Moze ktoś ma namiary na jakiś dobry oraz tani salon w Warszawie?

30.11.2015 16:00
6
odpowiedz
zaczarowanaa
14
Centurion

Wybierz się do Black Red White. Mają w Wa-wie kilka salonów ale największy jest obecnie na Głębockiej. Na stronie masz kontakt: https://plus.google.com/102674588711508946759/about . Obecnie są tam praktycznie wszystkie kolekcje jakie są na ich stronie internetowej tak wiec możesz na początku przejrzeć sobie czy coś bezie Ci cenowo odpowiadało a potem wybrać się do sklepu aby zobaczyć na żywo ( sama jak zamawiam tego typu rzeczy to jednak wolę sobie zobaczyć jak się prezentują naprawdę a nie jedynie na monitorze). W zasadzie ciągle mają tam jakieś promocje.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl