Nie wdając się w problem islamizacji zwracam uwagę na pierwsze kilkanaście sekund traktujących o popularności Kolonko.
http://www.youtube.com/watch?v=RM4AXSzSwfM
Dodam, że rzeczywiście jest znany, bo nawet u mnie w liceum sporo osób go kojarzy i ogląda (głównie tych bardziej "ambitnych" co w sumie zadziwiające nie jest), a to nie zdarza się często.
On też jako jeden z bardzo niewielu polskich dziennikarzy mówi o problemie islamizacji. I jak sam słusznie stwierdza, ludzie interesują się problemem, ale stacje TV wolą to przemilczeć.
Co o tym myślicie?
spoiler start
Jeszcze raz zaznaczam żebyśmy lepiej dali spokój islamizacji.
spoiler stop
Po prostu mówi jak jest i to jest dobre :)
Było. używaj opcji wyszukiwania tematów.
Może jeszcze autor zadał dokładnie takie samo pytanie jak ja?
A ty widzisz ten problem poza ekranem tv/monitora? Jeśli nie to może nie ma o czym mówić.
Jeśli problem islamizacji będzie na poziomie użycia noży (poza kuchnia) w krakowie to zacznę się martwić.
Glob3r bojówki kibolskie wtedy się przydadza.
Jeśli problem islamizacji będzie na poziomie użycia noży (poza kuchnia) w krakowie to zacznę się martwić.
To będzie za późno.
W Krakowie to już od jakiegoś czasu się mordują maczetami, więc dużej różnicy nie będzie :P
Wielka_Wieśniara, widzisz, ja nie umiem wyszukiwać, ty nie umiesz czytać. Dwukrotnie zaznaczyłem, że tematem nie jest islamizacja a fenomen Kolonko, który wciąż rośnie w siłę.
Ale skoro już ugrzęźliśmy w temacie: nie, w Polsce problemu islamizacji nie będzie przynajmniej przez najbliższych kilkanaście lat. Bo jest różnica - pomoc socjalna we Francji a w Polsce, dostawać wynagrodzenie w euro a w złotówkach. Po co do nas jak w Belgii, Niemczech, Danii, Szwecji czy Francji można żyć dwa razy lepiej?
Kolonko to moda jak gamgam style. ja klikne rzuce na fejsa kolega kliknie rzuci na gola i się kręci. a że ma swoją filozofię i jest hipstersko ciekawy ze swoją propaganda to wyświetlania rosną.
A ty widzisz ten problem poza ekranem tv/monitora? Jeśli nie to może nie ma o czym mówić.
Geniusz :D Wygladam poza ekran tv/monitora i nie widze wojen / glodu / morderstw / gwaltow = nie ma o czym mowic :D
Ja za oknem mam zielony plac z fontanną. Boję się że kiedyś jak się obudzę zamiast fontanny będzie rosnące zadłużenie Rzeczypospolitej :(
ze swoją propaganda to wyświetlania rosną.
Jaką propagandą? Czego propagandą??
10 czyli Twoje poglądy kształtują media. nie masz obiektywnego zdania :D znasz tylko relacje jednej strony. być może zaklamanej, stronniczej.
:Ji: zajebistosci zachodu i usa
10 czyli Twoje poglądy kształtują media. nie masz obiektywnego zdania :D znasz tylko relacje jednej strony. być może zaklamanej, stronniczej.
Prosze jaki psycholog :D Po paru zdaniach odkryl cala prawde o mnie. Dziecko, tv nie ogladam, kazda partie polityczna mam w dupie. Powiedz mi z ktorej strony mam te wszystkie zaklamane relacje bo nie wiem. Widze tylko ze debilizm ostatnio jest w modzie.
No to skoro nie oglądasz to po co się wypowiadasz. prawa wyborcze masz w ogole?
No to skoro nie oglądasz to po co się wypowiadasz.
Zabron mi.
Prawa wyborcze mam od nastu lat. Co chcesz jeszcze wiedziec?
Czemu nie kandydujesz żeby zmienić coś w tym kraju skoro widzisz że nie ma godnych ludzi twojego glosu a poszlo by pewnie łatwo.
Wielka_Wieśniara=> zaj. USA? W ostatnim odcinku, jak mówił o Prism ("amerykańska bezpieka") nie miałem takiego wrażenia. Wcześniej też nie.
Podasz jakieś przykłady rzeczy które są wychwalane a nie powinny?
:Ji: ogladam jego filmy niechronologicznie. w odcinku o guantanamo było tego sporo jeśli dobrze pamietam. ale to może dlatego że dla mnie usa to okupant i wojny są im na reke. bylem ciekaw czy krytyka usa przejdzie mu przez usta w tym przypadku - PRISM
Niektóre z rzeczy co mówi to setek bzdur, po prostu robi na publikę aby pokazać no właśnie "mówię jak jest"
Takie ma programy "polsatowe", dla prostego odbiorcy ze wsi. Ale nic dziwnego, bo podobno ma przejść do Polsatu.
Tlaocetl - to jakie programy są dla wykształconego człowieka z miasta? Taniec z Gwiazdami?
Jak do tej pory, jedyne wypowiedzi, z którymi nie zgadzałem się z Maxem dotyczyły systemu sądownictwa w Polsce i USA. Godny polecenia dziennikarz.
Cobrasss - przykłady tych bzdur...?