Masakracja gimbazy XDD - filmik z YT
http://www.youtube.com/watch?v=dsNYwI6lri4&feature=player_embedded
"Gimbusa z gimbazy wypędzisz, ale gimbazy z gimbusa już nie."
Z poważaniem,
pierwszoroczny licealista Marcus
Zabawnometrowi utleniły się aluminiowe przewody (bo to model rodem z polibudy warszawskiej he-he) czekając aż coś ciekawego lub odkrywczego pojawi się w tym materiale.
Najciekawsze, że jest to zmontowane przez (zaznaczam, że prawdopodobnie, ale znamiona pozwalają mi domniemywać) słoików studenciaków na co dzień ubierających się w croppie i housie i którzy regularnie grzeją skóry w starbucksie. A jedno i drugie jest rakiem toczącym społeczeństwo.
Dobre! I prawdziwe....
Film twojego autorstwa?
Hm, zachowują się jak studenci.
ledwo co wyszedłeś z gimbazy i już czujesz się lepszy?
A ty co, niby rocznik 93 i za lepszego ode mnie się uważasz?
Film twojego autorstwa?
Nie, wygrzebany z Jutjuba.
Jestem na pierwszym roku technikum i powiem, że nigdy ale to nigdy nie zachowywałem się jak rasowy gimbus :|
[12] Tak mówi/mówił każdy gimbus.
Tak pisze każdy gimbus ;) !
Jestem na pierwszym roku technikum i powiem, że nigdy ale to nigdy nie zachowywałem się jak rasowy gimbus :|
Tak mówi/mówił każdy gimbus.
[12]
Zawsze akurat po zakonczeniu tak zwanej "edukacji" w gimnazjum i rozpoczecie "powaznej" szkoly sredniej.
Myślcie sobie co chcecie. Ja swoje wiem.
Myślcie sobie co chcecie. Ja swoje wiem.
Tak też myśli/myślał każdy gimbus.
Tak też myśli/myślał każdy gimbus.
Powiedział Gimbus ;) Każdy gimbus myśli o tym że tak myśli/myślał każdy gimbus.
[18] - ty to se wiesz co możesz :P .....
Ja też nigdy nie zachowywałem się jak gimbus.
[1] Czytając twoje wypowiedzi mam ochotę rzucić się z mostu, z przywiązaną do siebie bombą, utonąć, a następnie oglądać z zaświatów jak rzekoma bomba rozwala moje zwłoki na cząsteczki mniejsze od atomów, o ile takowe istnieją..
Edit: Może nie widzisz, ale dałeś się sprowokować jak gimbus
Prawda jest taka, że większość ludzi zachowuje się tak samo po studiach, tu nie chodzi o wiek, lecz o stan psychiczny. pozdrawiam, świeżo upieczony student
Że gimnaziści się tak zachowują - ujdzie. Ale są ludzie dwudziestoparoletni, którzy niczym się od nich nie różnią. I to już jest dobijające.
|21| - większość ludzi zachowuje się tak samo po studiach
Aż tylu idiotów chodzi po świecie?
jak dla mnie hejtowanie gimnazjalistów jest jeszcze bardziej żałosne niż bycie typowym gimbusem, bo gimbusy mają 13-15 lat, każdy w tym wieku miał jakieś odpały, a ci starsi zamiast ogarnąć dupę to próbują się dowartościować poniżaniem młodszych,
odnośnie filmiku to Poquelin trafił w sedno, studenciaki na utrzymaniu rodziców chcą zabłysnąć
W większości mam ich zachowanie w dupie, ale to z paleniem fajek zawsze mnie będzie rozbrajać.
studenciaków na co dzień ubierających się w croppie i housie
co jest złego w ubieraniu sie w croppie i housie??
Ot jeden zabawny i humorystyczny filmik nakręcony 'dla beki'. Nie rozumiem tego całego hype'u. Może po prostu ludzie w dzisiejszych czasach nie wiedzą co to samokrytyka? Nie każdy gimnazjalista to 'gimbus' jak i nie każdy 'gimbus' to gimnazjalista. Każdy ma w sobie coś zabawnego - a to krzywe kły, krzywy ryj, głupi wyraz twarzy lub po prostu sposób bycia.
[28] - niestety dziś w tych sklepach ubierają się zazwyczaj pozerzy-raperzy, którzy myślą że ciuch zrobi z nich nie wiadomo kogo. Już nie raz widziałem tam 14-letnie cioty się wożące. Zabawnie to wygląda.
Poza tym teraz ciuchy tam są słabe jakościowo, ale i tak zgarniają hajs bo w końcu to cropp/house.
To, że ubierając się tam wyglądasz jak niedorobiona i wypłowiała prlowska choinka, a na koszulkach z w/w wymienionych sklepów masz powypisywane 'kutas' w 20 afrykańskich językach. Nie chciej, żebym Ci powypisywał, gdzie się ubierają cywilizowani ludzie, bo Ci kieszonkowe od mamy zwiędnie z zazdrości.
[1] Czytając twoje wypowiedzi mam ochotę rzucić się z mostu, z przywiązaną do siebie bombą, utonąć, a następnie oglądać z zaświatów jak rzekoma bomba rozwala moje zwłoki na cząsteczki mniejsze od atomów, o ile takowe istnieją..
Edit: Może nie widzisz, ale dałeś się sprowokować jak gimbus
Że się tak spytam, o co kaman? ;D
Poza tym teraz ciuchy tam są słabe jakościowo,
W Croopie jedynie parę koszulek kupiłem więc nie wiem jak wygląda ogólna oferta, ale w Housie kupuję różne rzeczy (teraz mniej, głównie koszule i raz na rok spodnie) od samego początku i nie miałem żadnych większych problemów. O jakiej słabej jakości mówisz? I których produktów?
[32] - bardziej miałem jednak na myśli Croppa, niegdyś tam uczęszczałem. House jest nieco lepszy, ale to podobna półka jednak.
Nie widzę różnicy między T-Shirtem z House'a, Reserved, Diverse czy Zary. Są oczywiście wyjątki w każdym sklepie i w nowej kolekcji zawsze znajdzie się sztuka czy dwie z dobrego materiału, z interesującym krojem i dobrą paletą kolorystyczną ale to wyjątki.
Wszystko to ta sama półka materiałowa, a jeśli chodzi o nadruki i design to u mnie House bezapelacyjnie wygrywa (choć i tak MOCNO podupadli przez ostatnie lata. Kiedyś mieli boskie nadruki, i ten klasyczny house z głośników...).
Zresztą wracając do jakości- taki F&F z Tesco niczym nie odstaje od powyższych.
Dobrych materiałowo rzeczy trzeba długo szukać albo zajrzeć na Allegro, choć i tam też dużo oszukaństwa jest.
BTW większości koszulek ze sklepów typu H&M, Diverse, Ravel czy Reserved bym kijem nie tknął- fatalne kalki samych siebie, idiotyczne nadruki i tekstu, nieciekawe i schematyczne kolory. Naprawdę większośc tego to jedno i to samo, brr.
- Po prosze dwie rmy (??) i gume
- A czy posiada Pan dowod?
- To... to tylko gume ta
[36] - dzieki :). Nigdy bym nie zgadl :/...